Oyun Haberleri

Hooded Horse, Kale İnşası Strateji Oyunu Cataclismo ile Anlaştı

Stilistik kule savunma strateji oyunu Cataclismo, piyasaya sürülmeye hazırlanırken Hooded Horse bünyesine katılıyor.

Hooded Horse, büyüyen derin stratejik ve taktiksel oyunlar ailesine 30. üyesini kattığını paylaşmaktan heyecan duyuyor. Bu yeni üye, 2018’in en çok satan roguelite RPG’si Moonlighter’ın arkasındaki geliştirici Digital Sun’ın bir sonraki oyunu olan Cataclismo. Oyun, Temmuz ayında piyasaya sürülmeye hazırlanıyor.

Cataclismo image logo

Cataclismo: Kale İnşası ve Savunma Stratejisi

Cataclismo, tuğla tuğla kaleler inşa etmek ve korku sürülerine karşı savunma yapmak üzerine kurulu bir gerçek zamanlı strateji oyunudur. Oyuncular, kaleler tasarlamalı, kaledeki üretimi optimize etmeli, çok çeşitli birlikleri eğitmeli ve konuşlandırmalı ve insanlığın son kalesini savunmak için etkili taktiksel seçimler yapmalıdır.

İlgili Makaleler
YouTube player
Cataclismo oynanış videosunu Youtube üzerinden de izleyebilirsiniz

Oyunun Öne Çıkan Özellikleri

Cataclismo‘nun sunduğu özellikler şunlardır:

  • Fizik Tabanlı Kale İnşası: Karıştırıp eşleştirebileceğiniz 100’den fazla parça ile tuğladan tuğlaya kale inşası.
  • Kale İçindeki Yaşamı ve Üretimi Optimize Etme: Kale duvarları içindeki yaşamı ve üretimi en verimli şekilde organize edin.
  • Birlikler ve Savunma: Her biri benzersiz taktiksel özelliklere sahip karakterli birlikler konuşlandırarak gece gelen korku sürülerine karşı kaleyi savunun.
  • Kuşatma Ekipmanları: Alevli oklar, zehir, pençe tuzakları ve daha fazlası gibi çeşitli kuşatma ekipmanlarını kullanarak düşmanları püskürtün.
  • Sonsuz Tekrar Oynanabilirlik: 30 saatlik bir seferin yanı sıra yaratıcı, hayatta kalma ve çatışma modları ile sınırsız tekrar oynanabilirlik.
  • Görsel Sanat: Tehlikeli Sis’te kaybolmuş kasvetli bir dünyayı gösteren güzel çizgi roman sanatı.

Ortaklık Hakkında Görüşler

Hooded Horse CEO’su Tim Bender, Cataclismo hakkında şunları söyledi: “Cataclismo, RTS ve kule savunmasının eşsiz bir karışımı ve binaların görünüşüne kesinlikle bayıldım. Digital Sun inanılmaz bir geçmişe sahip bir geliştirici ve onlarla çalıştığımız için şanslıyız.”

Cataclismo image screenshot

Digital Sun CEO’su Javier Giménez ise, “Cataclismo bugüne kadarki en iddialı projemiz” dedi. “Hooded Horse, strateji hayranlarıyla olan bağımızı güçlendirecek. Oyunumuzu daha da ileriye götürecek daha iyi bir ortak yok.”

Yerelleştirme ve Global Erişim

Cataclismo, geniş bir oyuncu kitlesine hitap edecek şekilde İngilizce’den Almanca, Fransızca, İspanyolca, Lehçe, Rusça, Brezilya Portekizcesi, Basitleştirilmiş Çince, Geleneksel Çince, Korece ve Japonca’ya yerelleştirilecek. Bu geniş yerelleştirme çalışması, oyunun dünya çapında daha fazla oyuncuya ulaşmasını sağlayacak.

Cataclismo image screenshot 2

Cataclismo, Temmuz ayında oyunseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Kale inşası ve savunma stratejisi sevenler için bu oyun, yenilikçi oynanış ve derin taktiksel seçimlerle dolu bir deneyim sunacak. Bu heyecan verici oyunu kaçırmayın!

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.