Oyun Haberleri

Hogwarts Legacy Türkiye’de de Ön Satışa Çıktı

Harry Potter‘ın hikayesinden 100 yıl önce geçen Hogwarts Legacy nihayet Türkiye’de de ön satışa çıktı. Oyunun fiyatı 699 TL iken kozmetik ürünler ve erken erişim imkanı veren Deluxe sürüm 799 TL.

Oyunun PC dışındaki platformlara geliş tarihi ertelendi. Ancak PC için tarih hâlâ 10 Şubat 2023. Yani iki aydan daha az bir süre kaldı. Deluxe sürüm oyuna 72 saat önden erken erişim imkanı veriyor. Ayrıca karakterlerinize Karanlık Sanatlar temalı kozmetik ürünler de hediye ediyor.

Biz bu oyun için çok heyecanlıyız. Zira Harry Potter’ın eski PlayStation oyunlarıyla çok güzel anılarımız var. Hogwarts Legacy de bize yeni güzel anılar katacak gibi duruyor. Açık dünyalı bu oyunda büyü mekanikleri ve düellolar da muhteşem duruyor. Halbuki biz büyücülük okulunu tekrar gezecek olmaktan ötürü bile yeterince heyecanlıydık. Şahsen Gryffindor’un odasında vakit geçirmek için sabırsızlanıyorum. Hatta derslere girip sınavlara çalışmak için bile! Ama yeni gösterdikleri oynanış kesitinde heyecanlanacak yeni şeyler de bulduk.

Tüm haritayı süpürgemizle özgürce dolaşabilmek mi? Hippogriff’le de mi?

Hogwarts Legacy için yazdığımız detaylı tanıtımı buradan okuyabilirsiniz.

YouTube player

Oyun diğer ülkelerin çoğunda 25 Ağustos’ta ön siparişe çıktı. Ancak Rusya ve Belarus’la birlikte Türkiye için de ön satışa engel gelmişti. Biz de bunun sebebi siyasi mi yoksa ekonomik mi diye anlam veremeyip endişelenmiştik. Sebebin satışlarda yerel fiyatlandırma ve buna bağlı fırsatçılıkların önlenmesi olduğunu tahmin etmiştik. Ancak sebep konusunda bir açıklama yapmadıkları 4 ayın ardından ön siparişi Türkiye için de açtılar. Ön sipariş engelinin detaylarını buradan okuyabilirsiniz.

Ön sipariş artık hem Steam hem de Epic Games Store üzerinden açık.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.