Oyun Haberleri

Hogwarts: Legacy 25 Ağustos’ta Ön Siparişe Açılıyor

Hogwarts: Legacy ile ünlü büyücülük okulunun geçmişini ve karanlık koridorlarını keşfetmek için 10 Şubat‘ı bekleyeceğiz. Ancak bu konuda sabırsızlanıyorsanız perşembe akşamı ön siparişe katılabilirsiniz.

Sizi bilmem ama ben kesinlikle sabırsızlanıyorum. Çünkü oyunun oynanış videosu gerçekten bir harikaydı. Dolayısıyla gençliğinde Harry Potter izlemiş herhangi birinin bu oyun karşısında heyecanlanmamasını mümkün görmüyorum.

Zaten bu sebeple Hogwarts: Legacy, Gamescom 2022‘nin en çok beklenen oyunlarından biriydi. Oyunun yeni fragmanı da hayal kırıklığına uğratmadı. Heyecanımız sadece daha çok arttı.

Fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz:

YouTube player

Fragmanda oyunun ana hikayesine yön verecek olan karanlık ve gizemli büyü hakkında daha fazla şey öğreniyoruz. Oyundaki karakterlerden Sebastian Sallow‘u takip etmenin başımızı derde sokacağını biliyoruz mesela. Ama bunu yine de yapacağız. Ayrıca, Slytherin’lerin Harry Potter’ın başından geçenlerden 100 yıl öncesinde de kara büyüye ilgi duyduğunu gördük. Peki şaşırdık mı?

Hogwarts: Legacy 25 Ağustos Perşembe akşamından itibaren ön satışa açık olacak. Bilgisayar oyuncuları oyunu Steam veya Epic Games Store üzerinden sipariş edebilir. Siparişler için karşımızda iki farklı seçenek olacak: Standart Sürüm ve Deluxe Edition.

Deluxe Edition‘ın fiyatı 70 dolar olacak. Bu da muhtemelen TL fiyatının 700 TL civarında olabileceğini gösteriyor ne yazık ki. Deluxe Edition alan oyuncular karanlık sanatlarla ilgili kozmetik ürün setlerine sahip olacak. Hogwarts’ın dışını keşfetmek için kullanabilecekleri bineklere yukarıdaki görseldeki Hippogriff de eklenecek. Ayrıca oyunu diğerlerinden 72 saat önce oynamaya başlayabilecekler.

Oyunun 290 dolarlık bir koleksiyoner edisyonu da çıkacak. Ancak oyunun fiziksel kopyasını da içeren bu seti Türkiye’de nereden satın alabileceğimizi henüz bilmiyoruz. Zaten o setin içeriği de henüz belli değil.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.