Oyun Haberleri

Hint Mitolojilerinden Esinlenen Raji: An Ancient Epic Oyunu Çıktı

Eski Hindistan‘da geçen aksiyon macera oyunu Raji: An Ancient Epic, Epic Games‘te erişime açıldı. Çıkışa özel yüzde 10 indirimle sunulan oyun 22 Ekim‘e kadar 53.10 TL‘den satılacak.

Nodding Heads Games tarafından geliştirilen Raji: An Ancient Epic‘te; Raji adındaki genç bir kız iblislerin istilasına karşı durması için tanrılar tarafından seçilir. Raji, İblis lideri Mahabalasura ile yüzleşmek ve kardeşini kurtarmak için tanrıların güçlerini kullanmak zorundadır.

YouTube player

Oyunun Konusu

Raji: An Ancient Epic‘in hikâyesi iblisler ve tanrılar arasındaki yeni bir savaşla açılıyor. Bin yıl önce gerçekleşmiş savaşta mağlup olan iblisler intikam için geri döner, onları küçük düşüren tanrılara meydan okur ve insan diyarlarını istila ederler. İnsanlık soykırımla karşı karşıyadır.
Düşmanlarını bin yıl önce tamamen yok ettiklerini düşünen insanlar kendilerini güvende sanmış, simya bilgilerini unutmuş ve huzur içindeki zamanların tadını çıkarmaya başlamışlardır. İstila sonucunda tüm şehirler ve kaleler düşer ve kendilerini savunamayan insanlar iblislerin merhametine kalır.

Şehirlerin ve kalelerin zapt edildiği ve çocukların evlerinden alıkonduğu bu kaos içerisinde, Raji isminde genç bir kız tanrılar tarafından insan ırkının koruyucusu olarak seçilir.

Bir Kardeşlik Öyküsü

Raji ve küçük kardeşi Golu, iblis güruhlarının saldırıları sırasında birbirlerinden kopmuş ve kendilerini bu muazzam savaşın ortasında bulmuşlardır. Raji kardeşini bulmayı ve bu acımasız savaşı sonlandırmayı kendine görev edinir. Ancak bunu başarabilmek için iblislerin kudretli lideri Mahabalasura‘nın gücüne ve zekâsına üstün gelmesi gerekmektedir.

Tasarımlarda Hint Mitolojilerinden İlham Alındı

Mahabharata ve Ramayana gibi Hint mitolojilerinden ve de Rajasthan orta çağ mimarisinden ilham alan Raji: An Ancient Epic, mekânlarının her köşesi Pahari sanatı tarzında resmedilen ve elle tasarlanan kaplamalar ile 3 boyutlu yorumlamaları bir araya getiriyor.

Taktiksel Savaşlar

Oyunda; Raji‘ye tanrılar tarafından bahşedilen birbirlerinden çok farklı özelliklere sahip silahlar ve yetenekler oyuncuları bekliyor. Başarıya ulaşmak için bu silah ve yeteneklerde ustalaşmak şart çünkü iblis güruhları farklı farklı durumlara ustalıkla adapte olabiliyor. Örneğin bir savaşta Trishul etkili olabilirken, bir başka savaşta Şaranga yayını kullanmanız gerekebiliyor.

Kadim Hindistan’ı Ziyaret Etmeye Hazır Olun

Raji: An Ancient Epic, oyunseverlere Kadim Hindistan‘ı sunuyor. Oyunun geri plan hikâyesiyle bağlantılı hikâyelerden zorlu iblis ve boss dövüşlerine, kadim bulmacalara, devasa kalelere ve saraylara uzanan bu yolculukta, kendilerini tanrıların savaşının merkezinde bulan iki kardeşin öyküsüne tanık olacağız.

Oyunu Epic Games Store üzerinden satın alabilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.