Dizi Haberleri

Nightmare of the Wolf, Bir Witcher Olmanın Zorluklarını Anlatacak

Netflix’in Witcher için hazırladığı yan projesi Nightmare of the Wolf anime serisi, sadece Vesemir’i odak noktasına almayacak, bir Witcher olmanın zorluklarından da bahsedecek.

2019 yılının sonunda Netflix’te yayınlanan The Witcher uyarlaması, beklenmedik kalitesiyle bizleri haksız çıkartmıştı. Tamam, karakter seçimlerinde yapılan “Netflix değişiklikleri” biraz canımızı sıktı ama hem romanlara, hem de oyunun dokusuna yakışacak bir dizi yapılmıştı. Dizi çok tutunca, Netflix yan projeler için de çalışmalara başlamıştı.

Bunlardan biri de Rivyalı Geralt‘ın akıl hocası ve en yakın arkadaşı Vesemir üzerine odaklanacak Nightmare of the Wolf animesi. Proje dizinin yayınlanmasından kısa bir süre sonra duyurulmuştu. Pandemiden kaynaklı projede gecikmeler yaşansa da, bitmiş halini izlemeye oldukça yakınız.

Bir süre önce Annecy Film Festival programına katılan Witcher üstlenici yapımcısı Lauren Schmidt Hissrich ve yardımcı yapımcı Kwang Il Han, Nightmare of the Wolf hakkında konuştu. Studio Mir tarafından hazırlanan ve Witcher serisinin öncesine değinecek olan yapım hakkında Hissrich, şu sözlere yer verdi, “Witcher olmak için neler gerektiğini öğrenmek istiyordum. Geralt bu süreci nasıl atlattı ve yolculuğunda onun için neler önemli hale geldi. Bunun üzerine çalıştık“.

Kim Bodnia

The Witcher’ın ikinci sezonunda Vesemir karakterini Kim Bodnia canlandıracak. Ancak Nightmare of the Wolf dizisinde Vesemir’in seslendirmesini Bodnia mı yapacak orası belli değil. Keza, genç Geralt’ın seslendirmesini de Henry Cavill mı yapacak, orası da henüz kesinleşmeyen detaylar arasında.

Nightmare of the Wolf, The Witcher ikinci sezonun yayın tarihine yakın bir dönemde Netflix üzerinde izleyiciler ile buluşmaya hazırlanıyor. Henüz bir fragman ya da tanıtım içeriği görmedik fakat eli kulağındadır diye düşünüyoruz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.