Oyun Haberleri

Google’dan Yeni Bilimkurgu Oyunu

ingress-oyun-banner

Google’ın akıllı telefonlar için uygulamalar üreten Niantic Lab ekibi, gerçek dünyayı görsel dünyaya çeviren çok-oyunculu oyun platformu yarattı. Bilimkurgu temalı oyunun mottosu ise “Etrafında gördüğün hiçbir şey göründüğü gibi değildir!”

ingress-resimIngress adlı oyun Android uyumlu cihazlar için Google Play yoluyla ücretsiz olara indirilebiliyor. Dikkat çekici bu oyundaki amaç ise, Avrupalı bilimadamları tarafından keşfedilen “farklı” bir enerjinin sizi ele geçirmeden önce, sizin onu kontrol etmeniz.

Ne var ki bu oyun koltuğunuzda oturarak veya kanepede uzanırken oynayabileceğiniz bir oyun değil. Aksine, hanenize yeni özellikler, silahlar ve maceralar ekleyebilmeniz için sizi “dış dünyaya” teşvik ediyor. Örneğin, müze ve kütüphane gibi yerlerin etrafında bulunan”portal” ları toplamanız için, gerçekten de o yerlere gitmeniz gerekiyor.

Ünlü bir meydanda olduğunuzu düşünün, uygulamanın haritası bulunduğunuz yeri tanıyarak, oraya görsel bir katman ekliyor ve gerçek bildirimler sunarak oyunu oynamanızı sağlıyor.

Uygulamanın tasarımcısı Niantic Lab’in ekip lideri John Hanke aynı zamanda Google Earth, Google Maps ve StreetView uygulamalarının arkasındaki kilit isim.

Oyunun web sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Oyunun, bilimkurgu filmlerini aratmayan videosunu aşağıda bulabilirsiniz:

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.