Dizi Haberleri

Zaman Çarkı Dizisinin İlk Sezon Detayları Açıklandı

Geçtiğimiz haberimizde sizlere Zaman Çarkı dizisinin yapımcılığını Sony Pictures‘la birlikte Amazon‘un üstlendiğini söylemiştik. Ve şimdi de resmi kaynaklardan dizinin ilk sezonunun kime odaklanacağı açıklandı!

The Hollywood Reporter diziyle ilgili aşağıdaki açıklamada bulundu ki kitap serisinin yayın haklarını elinde bulunduran Tor Books da bu haberi doğruladı;

► The Wheel of Time Dizisi Amazon’da!

Büyünün var olduğu ancak yalnızca kadınlar tarafından kullanılabildiği bu geniş dünyada, hikâyemiz Aes Sedai adı verilen ve tamamıyla kadınlardan oluşan gizli ve nüfuslu bir örgütün üyesi olan Moiraine’i konu alacak. Moiraine beş genç kadın ve erkekle birlikte tehlikeli bir yolculuğa çıkacak. Moiraine’in öğrenmek istediği yegâne şey ise bu beş kişiden bir tanesinin, kehanetlere konu olan ve insanoğlunu hem kurtaracağı hem de yok edeceği söylenen, daha önce defalarca yeniden doğmuş olan korkunç derecede güçlü bir kişinin reankarne hali olup olmadığını öğrenmek.

Tor Books’un da sonradan yaptığı açıklamaya göre dizimizin ilk sezonu boyunca hikâyeyi çoğunlukla Moiraine’in bakış açısından izleyeceğiz ki kendisi benim tüm seri boyunca favori karakterimdi diyebilirim -serinin 14 cilt olduğunu düşünürseniz azımsanamayacak bir oran bu.

Dizinin başyapımcısı ve aynı zamanda yönetmeni olan Rafe Judkins de açıklamalarda bulundu,

Ben de dahil olmak üzere pek çok insan için bu kitap serisi sığınabileceğimiz, kendimizi kaybedebileceğimiz, özümseyebileceğimiz ve yerleşebileceğimiz bir dünya oldu. Ve eski hayranlarının kendilerini tekrar kaybedeceği ve yeni izleyenlerin de ilk kez keşfedecekleri bu dünyayı sonunda ekranlara getirme şerefine nail olduğum için daha gururlu olamazdım.

Ayrıca serinin yazarı merhum Robert Jordan’ın eşi Harriet McDougal’ın da danışman yapımcı olarak dizi çekimleri boyunca oyuncuların ensesinde boza pişireceğini de söylemekte fayda var. Umarız en kısa zamanda, en kaliteli şekilde bu diziyi izleme fırsatı buluruz. Yeni haberler için takipte kalın!

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.