Dizi Haberleri

Stranger Things’in Yeni Sezonunda Eleven Dönüyor

stranger-things-banner2

Yaz döneminin en sevilen dizisi, son zamanların da en başarılı dizilerinden olan Stranger Things‘in ilk sezonu herkesin bayıldığı bir yapıt olmuştu. Özellikle de çocukların performansı ve sevimlilikleri akıllarımıza kazındı. İçlerinde Eleven‘ın sevimliliği ise ayrıydı…

İlgili Makaleler

Dizinin ikinci sezonu için hazırlıklar devam ederken Eleven’ın yeni sezonda olup olmayacağı soruları vardı kafamızda ve sonunda Eleven’ın Stranger Things’in ikinci sezonunda da yer alacağı doğrulandı.

stranger-things-eleven

İlk sezonun sonunda Eleven’ın akıbeti biraz ucu açık bırakılmıştı. Yine de bu kadar başarılı bir oyuncunun ve güçlü bir karakterin kolayca harcanamayacağını düşünmüştük fakat Game of Thrones izledikten sonra, kimlerin nasıl harcandığını düşündükten sonra da emin olamamıştık doğrusu.

Millie Bobby Brown’ın canlandırdığı Eleven’ın dönüşü Netflix tarafından doğrulanmadı ancak içeriden sızdırılan bilgiler bunun doğru olduğunu gösteriyor.

Doğrusu dramatik bir dönüş bekliyoruz. Hangimiz Hopper’ın ormana bıraktığı Eggolar’ı görünce duygulanmadık ki. Üstelik yeni sezonda Eleven’ın hâlâ tam açıklanmayan geçmişine de biraz ışık tutmasını temenni ediyoruz.

Stranger Things’in ikinci sezonu 2017’de -tahminen yine yaz döneminde- yayınlanacak. Dizi ise ilk sezondan bir sene sonraki zamanda geçecek.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.