Oyun Haberleri

God of War Dizisi Oyun Serisine Sadık Kalacak

The Rings of Power dizisine de hayat veren Vernon Sanders, God of War dizisinin oyuna sadık kalacağını belirtti.

Farklı bir şey yapacağım derken rezil olma başarısını(!) gösteren Resident Evil ve Master Chief’in kaskını erkenden çıkartıp hayranları üzen Halo gibi farklı yorumları ve sonuçlarını gören Vernon Sanders, God of War dizisinin oyun serisine sadık kalacağını açıkladı.

Geçtiğimiz hafta resmi duyuruyu yapan Amazon’dan, ilk sezonda Kratos’un oğlu Atreus ile çıktığı yolculuğa odaklanacakları haberi geldi. Agresif kelimesinin içini gram boşluk bırakmadan dolduran Kratos’un Sparta’daki orijinal hikayesi böylece es geçilmiş olacak. En azından bol bol flashback veya rüya sahneleri ile bu döneme bir bakış atılır diye düşünüyorum yoksa karakterin içini doldurmak imkansız olur.

Collider’a konuşan Vernon Sanders ana materyale inanılmaz derecede sadık kalacaklarını, burada gerçek duygunun yattığını belirtti. ”God of War’un inanılmaz tutkulu bir hayran kitlesi olduğunun farkındayız.” diyen Sanders, ”Diğer yandan her zaman gerçek duygunun, anlatılacak bir hikayenin varlığını ararız ve işte burada God of War özel bir noktada duruyor.” sözleriyle de markaya bakışını özetliyor.

Neden Kratos’un ikinci baharına (bahar da böyleyse artık) odaklanıyorlar peki? Sanders ikinci serinin babalar ve oğullar, aileler üzerinden hikaye anlatan epik hikayelere sahip olduğunu söylüyor. Bu da oyunu bilmeyen veya oynamamış izleyicilere dizinin çekici gelme ihtimalini arttırıyor.

”Projenin mimarları Rafe Judkins ve Mark Fergus ile yazar Hawk Ostby ilk sezon ile geldiklerinde orijinal materyale ne kadar sadık kaldıklarını gördük ama kendi içinde zorlayıcı olduğu da bir gerçek.” diyen Sanders, projenin devasa olacağını düşünüyor. The Boys ve Invincible gibi uyarlamalarla da Amazon’un bu konuda hayranları ne kadar mutlu etmeyi başardığını örnek gösteriyor. Sizin düşünceleriniz nedir? Amazon, God of War uyarlamasının altından kalkabilecek mi dersiniz?

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.