Dizi Haberleri

John Constantine Geri Dönüyor!

constantine-dizi-banner

DC Comics’in bir alt kolu olan Vertigo’da 1993 yılında yayın hayatına başlayan Hellblazer, yakın bir zamanda televizyon dizisi olarak geri dönecek.

Vertigo’nun en uzun soluklu yayınlarından biri olan Hellblazer, 2005 yılında Keanu Reeves’in başrolünde oynadığı Constantine adıyla uzun metraj film olarak sevenleriyle buluşmuştu. O dönemde ortalama bir puan alıp, sevenlerini üzmüştü.

constantine-cizgi-romanDC Comics, son yıllarda sinema ve dizi sektöründe atılım yapmaya çalışıyor. Marvel’in Iron Man serisi ve Avengers filminden sonra DC Comics bu alanda geri planda kalmıştı. Christopher Nolan tarafından çekilen Batman üçlemesinin son bulması ünlü çizgi roman firmasını farklı arayışlara sokmuştu.

Son olarak Arrow televizyonlara konuk oldu. Başarılı bir çıkış yakalayan diziyi takiben The Flash dizisi de sevenleriyle buluşacak. Fox ekranlarında da Batman’in öncesini anlatacak Gotham projesi hakkında çalışmalar da sürüyor.

NBC’nin açıklamasına göre Hellblazer, dizi olarak cam ekrana yansıtılacak. Kanal ve yapımcı ekip yeni projeden oldukça umutlu. Çünkü Batman serisi ve yeni Superman filminin yazarı David S. Goyer ekibe dahil edildi. Goyer son olarak Batman vs. Superman ve Justice League için de göreve çağrılmıştı. Bu evrene yakınlığıyla bilinen David S. Goyer’in Hellblazer TV serisinde başarılı bir iş çıkaracağı düşünülüyor.

Hellblazer Alan Moore, Steve Bissette ve Jamie Delano tarafından yaratılmıştı. İlk kez Swamp Thing’in 1985 yılında yayınlanan 37. Bölümünde karşımızıa çıkan John Constatine, seneler sonra kendi serisine de kavuşmuştu. Cennet-cehennem ve doğaüstü olayları araştıran John Constatine’in maceraları okuyucunun da ilgisini çeken bir başyapıt haline gelmişti. Yıllar içerisinde kalitesinden ödün vermeyen Hellblazer serisinin kendisine has bir takipçi kitlesi vardı.

Son olarak Hellblazer hakkında 2012 yılında bir söylenti çıkmıştı. Hellboy ve Pan’ın Labirenti filmlerinden hatırlayacağımız Guillermo del Toro, John Constantine’in de içerisinde bulunduğu DC/Vertigo’nun Zatanna, Swamp Thing gibi karanlık karakterlerini konu alan bir film çekmek istediği söylenmişti.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.