Dizi Haberleri

Philippa Eilhart, The Witcher İkinci Sezonunda Yer Alacak

Witcher serisinin önemli karakterlerinden biri olan Philippa Eilhart, Netflix uyarlamasının ikinci sezonunda bulunacak. Karakteri Cassie Clare canlandıracak.

İlk sezonuyla bizleri büyülemeyi başaran The Witcher uyarlamasının çekimlerine devam ediliyor. Pandemi sebebiyle ikinci sezonun çekimleri iptal edilmişti. Bu yüzden 2020 yılında Witcher izleyemedik. Şubat ayında tekrar başlayan çekimler şu aralar halen devam etmekte.

Redanian Intelligence web sitesinin aktardığı habere göre Witcher ikinci sezonuna yeni bir karakter eklendi. Karakterimizin ismiyse Philippa Eilhart. Romanları ya da oyunları yakından takip edenler, bu karakterin kim olduğunu hemen anladı. Eilhart, Kıta’nın en kudretli büyücülerinden biri. İlk defa Elflerin Kanı romanında karşımıza çıkan Eilhart, The Witcher 2: Assassins of Kings oyununda da önemli bir rol oynamıştı.

Sigismund Dijkstra‘nın eski sevgilisinin olmasının yanı sıra Ciri‘nin de peşine düşmüştü. Dijkstra’nın yeni sezonda yer alması beklenince, Eilhart’ın da kadroya katılmış olması şaşırtıcı değil. Dizideyse karakteri Cassie Clare‘in canlandıracağı açıklandı.

Philippa Eilhart’ı Kim Canlandıracak?

Cassie Clare

İlk sezonda Triss karakterini, romanlarda ve oyunlarda ona hiç benzemeyen Anna Shaffer‘ın canlandırmış olması tepki toplamıştı. Cassie Clare de benzer tepkiler çekecek gibi gözüküyor. Clare, son dönemde What Happened to Monday (2017), Beauty and the Beast (2017), Brave New World (2020) gibi yapımlarda yer aldı.

Netflix’in The Witcher uyarlamasının ikinci sezonunun bu yıl sonuna yetiştirilmesi planlanıyor. Pandemiden kaynaklı gecikmenin üzerine Henry Cavill‘in sette yaşadığı kazadan sonra, çekimler bir süre daha ertelenmişti. Gelen haberlere göre Şubat ayı itibariyle yoğun bir şekilde çekimlerin devam ettiği belirtiliyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.