Oyun Haberleri

Fortnite Sıfır Krizi Hikaye Sinematiğini Russo Kardeşler Yönetti

Fortnite‘ın büyük hayranı olan yönetmen kardeşler Joe ve Anthony Russo, oyunun yeni hikaye sinematiğini yönetti.

Epic Games, salı günü Sıfır Krizi finali olan Fortnite 2. Bölüm 6. Sezon‘u 16 Mart Salı günü başlattı. Popüler oyunda şimdiye kadar oluşturulan en hikaye odaklı etkinliğe imza atan Epic Games, Russo kardeşler ile işbirliği yaptı.

YouTube player

Joe Russo ve Anthony Russo, hikaye sinematiğini yazıp yönetmekle kalmadı, oyunun geliştiricileriyle yaptıkları çalışmalarla 2. Bölüm 6. Sezon’da henüz açıklanmayan karakterlerin oluşturulmasına da katkı sağladı. Epic’ten Donald Mustard, “5. ve 6. Sezon’un hikayesini hazırlarken, gerçekten otantik ve karakter odaklı bir şekilde anlatmak istedik. Bunu yapmamıza yardım edecek Russolardan daha iyi kimse olmadığını biliyorduk” dedi.

Russo Kardeşler ise, Terminator, Xenomorph, Predator, Kratos, Ryu, Ripley ve Sarah Connor gibi pop kültür simgeleri ile doldurdukları sinematik video hakkında şunları söyledi: “Epic’teki ekiple çalışmak harikaydı. Fortnite, popüler kültürde eşsiz bir yere sahip ve Donald Mustard’ın hepimizi keşfedilmemiş bölgelere götürmeye devam eden vizyon sahibi bir hikaye anlatıcısı olduğunu düşünüyoruz.”

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.