Dizi Haberleri

The Book of Boba Fett 2. Sezonuyla Devam Edecek

Çok yüksek ihtimalle The Book of Boba Fett 2. sezonuyla yoluna devam edecek. Henüz resmi duyuru gelmese de herkes böyle bir imada bulunuyor. Söylentiler duyurunun D23 Expo‘da yapılacağı yönünde.

Geçen hafta gerçekleşen Fan Expo Boston‘da ikinci sezon konusu gündeme düştü. Seride Fennec Shand‘ı canlandıran Ming-Na Wen, “Sırada ne var?” sorusuna şöyle cevap verdi:

The Book of Boba Fett’in 2. sezonu, umarım! Aslında dereyi görmeden paçayı sıvamam. Çünkü bu işlerde asla emin olamıyorsun. Ancak, tahtaya vurun ki nazar değmesin, yakında onun duyurusunu yapacaklar.

Ming-Na Wen

Ayrıca The Book of Boba Fett 2. sezon hakkındaki söylentiler başka bir kaynaktan da onayını aldı. Daniel Richtman da ikinci sezonun geleceği konusunda iddialı konuştu.

Aslında bu ikinci sezonun gelebileceği yönündeki söylentileri sizinle yazın başında paylaşmıştık. Geliştirilmekte Olan Tüm Star Wars Yapımları listemizde bu söylentiye de yer vermiştik.

Giant Freakin Robot‘un haberine göre The Book of Boba Fett de ikinci sezonuyla ekranlara dönecek. Hatta muhtemelen Boba Fett’in geçmişi hatırladığı sahnelerde Mace Windu’yu görme şansımız da olacak. Zira Giant Freaking Robot’un güvenilir kaynakları Samuel L. Jackson’ın da The Book of Boba Fett’in ikinci sezonu için Star Wars’a döneceğini söylemiş. Ancak bu konuda hiçbir resmi açıklama yok. The Book of Boba Fett’in ikinci sezonunun gelmesi ihtimali dahi hiç konuşulmadı. Dolayısıyla bu haber yanlış çıkabilir.

İkinci sezon haberi yanlış çıkmadı. Belki Samuel L. Jackson ve Mace Windu haberi de yanlış çıkmaz. Ne dersiniz?

Açıkçası The Book of Boba Fett’in ikinci sezonuna kavuşması zaten çok uzak bir ihtimal değildi. Zira dizi Mando ve Grogu’nun da yardımıyla çok izlenmişti. İzlenme sayısı da Disney+ için dizinin devam edip etmeyeceğini belirleyen en önemli faktörlerden biri.

Disney+’ın seyirci sayısına çok önem verdiğini Star Wars Kutlamaları sırasında öğrenmiştik. Dave Filoni ve Jon Favreau konuşma yaparken Filoni’nin tüm bölümlere bir oyuncağını gizlediğini söylemişlerdi. Sunucu “Şimdi herkes o oyuncağı bulmak için bölümleri yeniden izleyecek” diye şaka yapmıştı. Filoni de “bu benim için sorun olmaz. Ne kadar çok izlerseniz bize o kadar çok dizi yapma hakkı verirler” demişti.

Biz de artık Star Wars dizilerini Disney+ üzerinden izleyebiliyoruz. Dolayısıyla hem The Mandalorian hem de The Book of Boba Fett’e destek olabiliriz.

Bu arada, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada The Mandalorian’ın dördüncü sezon için onayını aldığı yönünde söylentiler çıkmıştı. O söylentilerin ne yazık ki asılsız olduğunu öğrenmiştik. Şubatta gelecek olan üçüncü sezon hakkında tüm bildiklerimize ise buradan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: GeekTyrant

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.