Oyun Haberleri

Fallout 76’nın Dolu Dolu 2022 İçerik Yol Haritası Belli Oldu

Fallout 76‘da heyecan verici bir yıl için hazırlık yapan Bethesda Game Studios, 2022 yılında mevsim mevsim devreye girecek yeni içerik serisini duyurdu.

Fallout 76 oyuncuları 2022 yılında, ilkbahardaki Invaders From Beyond güncellemesiyle başlayacak yeni bir içerik serisini deneyimleyecek. Yazın, Test Your Metal güncellemesiyle beraber, oynanacak çeşitli ‘Herkese Açık Etkinlikler’ gelecek. Sonbaharda, oyuncular yepyeni bir keşif gezisiyle Appalachia sınırlarının ötesine geçerek Pitt‘e girecekler. Kışın, gezgin Nuka-World tanıtım turnesi Appalachia‘ya gelerek beraberinde yeni bir ‘Herkese Açık Bölge Boss’u etkinliği, yeni ganimetler ve çok daha fazlasını getirecek.

Sezonlarla dolu yeni bir yıl; aynı zamanda oyunculara daha çok silah, ekipman ve C.A.M.P.’i süslemek için eşya anlamına geliyor.

İlkbahar

Yeni yama, Invaders From Beyond isimli yeni bir mevsimsel etkinlikle hızla yaklaşıyor. Harita çapındaki bu etkinlikte, oyuncular UFO’lar ve uzaylılarla karşılaşacaklar. İşgalcileri yenin ve “araştırmalarını” tamamlamadan önce konuşlandırılmış Brainwave Siphon’larını yok edin. Bu yama ayrıca, günlük ve haftalık görevlerle S.C.O.R.E. kazanabilme, C.A.M.P. binaları için yeni ayarlar, PvP ayarları, VATS’ı devre dışı bırakma ve Legendary Perk’ler dahil olmak üzere Fallout Worlds’e çeşitli iyileştirmeler ve değişiklikler getirecek.

Yaz

Test Your Metal güncellemesi, herkese açık üç yeni etkinlikle gelecek: Test Your Metal, Eviction Notice ve Moonshine Jamboree. Fallout 1st üyeleri özel görevler, arttırılmış S.C.O.R.E kazanma oranı ve özel tablo rütbeleri gibi puan tablosu iyileştirmelerinden faydalanacak.

Sonbahar

Expeditions: The Pitt çıktığında, Fallout 76’yı oynamanın yepyeni bir yoluyla tanışacaksınız. Whitespring’deki yeni bir merkezden ulaşılacak keşif gezisinde oyuncular ilk defa Appalachia’nın ötesine geçecekler. Bu güncellemeyle, oyuncuların yeni ödüller kazanabileceği tekrarlanabilir alan dışı görevler, görev veren ve diyalog ağacına sahip yeni NPC’lerle tanışma imkânı ve ilk defa Fallout 3’deki The Pitt’de görülen düşman Trog’lar da gelecek.

Kış

Çorak topraklardan bir girişimci, savaş öncesinden Nuka-World on Tour turnesini tekrar yollara çıkardı. Turne, Appalachia’nın Ash Heap bölgesini gözüne kestirdi. Oyuncular, bu güncellemeyle Herkese Açık Bölge Boss’u etkinliği de dahil yeni Herkese Açık Etkinliklerle karşılaşacak. Ganimet toplayın, bölgeleri keşfedin ve turne hakkında daha çok bilgi edinmek için yeni NPC’lerle etkileşime geçin.

Fallout 76 yol haritası hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.