Oyun Haberleri

Eski CD Projekt RED Çalışanlarından Yeni Oyun – The Invincible

Witcher 3 ve Cyberpunk 2077 ekibinde yer alıp ekipten ayrılan ve Starward Industries firmasını kuran geliştiriciler ilk oyunları olan The Invincible‘ı duyurdu.

Girizgah panelindeki kısıtlı karakter kuralı yüzünden eklemeyi başaramadım ama Witcher 3 ve Cyberpunk 2077 yanında Dying Light geliştiricilerinin de bulunduğu, yepyeni bir firma kuruldu. İsmi Starward Industries ve oyun pazarına sağlam bir giriş yapmayı hedefliyorlar.

Birinci şahıs kamerasından oynanabilecek The Invincible, Stanislaw Lem‘in başarılı korku-bilimkurgu romanı Yenilmez‘den (İthaki Yayınları, 2017) esinlenilerek uyarlanacak. Romanda, Dünya ile bağlantısı kopan bir uzay gemisi mürettebatı konu alınıyor.

Etik ve hayatta kalma ikilemleri üzerine yazılmış en iyi romanlardan da biridir. İşte Starward ekibi bu romandan yola çıkarak, aynı ismi taşıyan The Invincible’ı duyurdu.

Oyunda, Regis III gezegenine iniş yapmaya zorlanan geminin mürettebatındaki tayfalardan birini canlandıracağız. Korku ve gerilim türlerini harmanlayan yapım, hayatta kalma ögelerini de bolca kullanacak. Unreal Engine 4 ile geliştirilen oyun için hazırlanan görseller, grafik motorunun sunduğu sınırların ötesinde gözüküyor. Adeta sıradaki nesile hazırlanan bir oyun var.

Oyuncu olarak bir yandan geriye kalan mürettebatı bulmaya çalışacağız, bir yanda da Regis III gezegeninin gizemlerini çözmeye çalışacağız. Atompunk temasında hazırlanan oyunun bir çıkış tarihi yok. Ancak istek listenize eklemek ister ya da yakından takip etmek isterseniz Steam sayfasına ve resmi web sitesine göz atabilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.