Oyun Haberleri

Epic Games Store Mega İndirimleriyle Döndü: Peki, Neler Almalı?

Her yıl oyuncuların uygun fiyatlı oyunlar kovaladığı, kuponlara doyamadığı Epic Games Store Mega İndirimleri bu sene de hız kesmeden devam ediyor.

18 Mayıs ile 15 Haziran arasında sürecek olan Mega İndirimleri, bünyesinde %75’e varan indirimleri ve 199,99TL üzeri yaptığınız satın alımın %25’ine tekabül edecek şekilde indirim uygulayan klasikleşmiş kuponunu barındırıyor.

Tüm bunların yanında Epic Games Store durur mu? Oyuncuların satın aldığı oyunlarda %5’lik para iadesi uygulamaya yarayacak olan Epic Ödülleri Programı da indirim süreci boyunca bizlerle olacak. Üstüne üstlük 15 Hazirana kadar 4 ücretsiz oyun ve 4 hediye verilecek.

Halihazırda indirimlerin başlangıç gününe denk gelen ücretsiz oyun merasiminde büyük bir sürprizle Hideo Kojima imzalı Death Stranding ücretsiz olarak dağıtılmıştı. Yapımın önceki haftalarda Xbox Game Pass kütüphanesine katıldığı bilinmesine rağmen büyük bir ilgiyle karşılandığı görülüyor.

Bu Dönemde Kütüphaneye Neler Eklemeli?

Tchia / ₺231,75

Yakın zamanda çıkmış olan Tchia, tropik bir açık dünya macerası sunuyor. Pasifik Okyanusu’nda yer alan Kaledonya’dan ilham alınarak geliştirilmiş yapım bizlere adaların zalim hükümdarı Meavora’dan babamızı kurtarmak için çıktığımız macerayı anlatıyor.

The Settlers: New Allies / ₺468,33

The Settlers: New Allies serinin yeniden yapım hali olarak karşımıza 17 Şubat’ta çıktı. Derin, karmaşık ve beyin yakan şehir kurma oyunlarından ziyade sakinleştirici bir atmosfer ve basit şehir kurma mekaniklerine sahip bir yapım arıyorsanız Settlers bu isteğinize ilaç gibi gelebilir.

Crime Boss: Rockay City / ₺263,20

Epic Games Store

Danny Glover, Chuck Norris, Michael Rooker gibi pek çok ünlü ismi bünyesinde barındıran Crime Boss: Rockay City büyük bir yankı getiremeden unutuldu diyebiliriz. 90 yılların aksiyon filmlerine göz kırpan teması ve eşli oynanabilen yapısıyla denemeye değer.

Cyberpunk 2077 / ₺124,50

Epic Games Store

Cyberpunk 2077 üzerine öyle uzun uzadıya bahsetmeye gerek yok. Son yılların en çok beklenen oyunları arasındaydı. Uzun bekleyiş dönemi sonunda yaptığı sorunlu çıkış ile yerden yere vuruldu. Türkiye için yaşadığı zam sırasında 500TL oldu. Epic Games Store üzerinde ise güncellenmemiş fiyatı üzerine birde %50 indirimli haliyle satın alınabiliyor. Aldığı güncellemelerden sonra sorunsuz denebilecek kaliteye geldiğini de belirtelim. Night City bekle bizi geliyoruz!

Saints Row / ₺130,05

Epic Games Store

Saints Row 4 ardından ana oyun tadında yeni bir şeyler görmüyoruz derken Saints Row Reboot oldukça iyi oldu. Neenah, Kevin ve Eli ile geleceğin mafyaları Saints çetesini kuracağız. Santo Ileso’nun sokaklarında kurduğumuz imparatorluğu daha da geniş bölgelere yaymak ve düşmanlarımızı saf dışı bırakmak için Los Panteros, Idols ve Marshall gibi çetelerle mücadele edeceğiz. Geçtiğimiz sene çıktığı halde %55’lik indirim oranıyla merakı olanlara önerilir.

İndirimlere birde kendiniz bakmayı dilerseniz, kampanya sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.