Oyun Haberleri

Epic Games Cadılar Bayramı İndirimi Başladı

Epic Games, indirim ve özel fırsatların sunulduğu Cadılar Bayramı kampanyasını başlattı. Pek çok oyun %75’e varan indirimlerle satışta!

2022 Cadılar Bayramı İndirimi‘nde; World War Z: Aftermath, Dying Light 2: Stay Human, Evil Dead: The Game, Back 4 Blood ve Days Gone gibi oyunlar öne çıkıyor. İndirimler tabii ki sadece korku oyunlarıyla sınırlı değil.

Epic Games tarafından yapılan duyuruda şunlar söylendi;

Epic Games Store Cadılar Bayramı İndirimi bugüne kadar indirimle sunduğumuz en ürkütücü oyun koleksiyonu. Stantz Korku Ölçeri’ne göre bu indirim yaklaşık 8,4 milyon korkudan zıplatan an yaratabilir. Bu da Alan Wake’in el fenerini 3.000 yıldan uzun süre açık tutmak için yeterli saf korku demek! 

Bugün, 18 Ekim’den itibaren 1 Kasım TSİ 18.00’e kadar Cadılar Bayramı İndirimi etkinliğimiz senin şüpheli zevklerin için zombilerle, hayaletlerle ve şeytanlarla dolu oyunlarda %75’e varan indirimlerle geliyor. Kütüphaneni istila edecek ve diğer oyunların sığınaklara saklanmasına sebep olacak bir muhteşem fırsatı bir araya getirdik. Ancak oyunların ürkütücü yanına aşık değilsen korkma! İndirimde daha az korkutucu oyunlarımız da var. Canavar değiliz. 

Ayrıca bu Cadılar Bayramı’nda karşına çıkacak dehşete düşürücü oyun içi etkinlikleri bir araya getirdik ve Çok Yakında Epic Games Store’da olacak en korkunç oyunları sana sunduk. 

Seçili oyunlarda yüzde 75‘e varan indirimlerin yapıldığı Epic Games’in kampanyası 1 Kasım 2022 tarihine kadar devam edecek. İndirimleri buradan inceleyebilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.