Oyun Haberleri

Dungeons & Dragons Online Oyununa Yeni Güncelleme

dungeons-and-dragons-online-ddo-banner

Dungeons & Dragons, 40. yılının şerefine online rol yapma oyunu Dungeons & Dragons Online‘ı (DDO) da unutmadı ve harika paketler hazırladı!

İki adet çok uzun Adventure Pack seti, epic seviye karakterler için Master Epic Destinies düzenlemesi ve 40.yılın şerefine hazırlanan oyun içi online kart oyunu. Eğer güncellemeleri yaptıysanız eşya çantanızda kırmızı bir kutu göreceksiniz (D&D Red Box). Bu kutunun içinden çıkan kartlarla oyunlar oynayarak yeni kartlar elde etmeye çalışacaksınız. Bu kartlar üzerine gözlerinizi dolduracak eski D&D kural kitaplarındaki çizimlerden, Gary Gygax’in çizimlerine kadar pek çok şey resmedilmiş.

Macera Setleri:

1- Haunted Halls of Eveningstar Module: Unutulmuş Diyarlar’ın yaratıcısı Ed Greenwood tarafından yazılmış bir macera modülüdür aslında. İlk olarak usta Greenwood tarafından 1979 yılında mini-senaryo olarak hazırlanan bu modül tam haline 1992 yılında AD&D 2nd Edition ile ulaştı. Bu macera modülünün en önemli özelliği çok meşhur Knights of Myth Drannor ekibinin de ilk macerası olması.

ddo-black-dragonTerk edilmiş bir harabe olan Haunted Halls (Lanetli Salonlar) aslında uzun zamandır ölü olan haydut kralı Rivior’un iniydi. Takım CR 28 olan gruplar bu salonlara girebilirler. Bu salonlar Cormyr krallığının içinde bulunan meşhur King’s Forest ormanının içindedir. Zaten DDO oyununda Unutulmuş Diyarlarda gidilebilecek az sayıda yerden birisidir.

2- Thunderholme: Yine Unutulmuş Diyarlar kurtları tanıyacaktır. Thunderholme çok eski ve çok büyük bir cüce şehridir aslında. Cormyr diyarının doğusunda yer alan uzun bir dağ sırası olan Thunder Peaks’in altında yer alır. Şu anki güncel diyar takviminden yaklaşık 400 yıl önce Aurgloroasa isimli bir shadow dracolich tarafından yok edilmiştir. Orada yaşayan cücelerin neredeyse hepsi öldürülmüştür. Maden kazmalarının sesleri susmuş, ocaklar sönmüştür. Bu olay sizlere Drizzt maceralarındaki Mithril Salonu’nu hatırlatmış olabilir ama oradaki shadow dragon, Aurgloroasa kadar güçlü değildi (ve dracolich de değildi). Yani oyuncuların işleri epey zor!

Oyunda Thunder Peaks dağlarının tepesinde karı-koca bir kırmızı ejderha çiftiyle dövüşebilirsiniz. Kırmızı ejderhaların en güçlü ejderhalar arasında olduğunu söyleme gereği duymuyoruz!

Tabii ki maceranın sonunda Aurgloroasa ile de kapışacaksınız. Yanınızda ışık taşımayı unutmayın zira bu ejderhanın olduğu her yer kararmakta.

Takım CR 30 olan bu maceraya girip bunca yıldır habis ejderhanın ve müttefiklerinin orada ne yaptığını öğrenme ve intikam alma zamanı!

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.