AYBABTUOyun Haberleri

Dungeons and Dragons: Dark Alliance Detayları Sonunda Açıklandı

Birkaç yıl öncesinde duyurulan ve sessizliğe bürünen Dark Alliance’tan sonunda haber geldi. Dungeons and Dragons: Dark Alliance, Unutulmuş Diyarlar‘ın en efsanevi karakterleriyle hayat bulacak. Oyun 22 Haziran 2021 tarihinde piyasaya sürülecek.

İlk kez 2019 Game Awards’ta karşımıza çıkan Dark Alliance‘ı gördüğümde nefesimi tutmuştum. Çünkü şahane bir metal parçasıyla birlikte R.A. Salvatore‘un fantastik edebiyata kazandırdığı efsanevi karakterleri vardı. Bruenor, Wulfgar, Cattie-Brie ve Drizzt önlerine gelen ork ve dev ordularına karşı mücadele veriyordu.

Tuque Games, bu uzun süren sessizliği bozdu. Şahane bir oynanış videosuyla beraber, oyun hakkındaki detayları da paylaştılar. Oyun Dungeons and Dragons’ın en özel diyarlarından biri olan Unutulmuş Diyarlar‘da (Forgotten Realms) geçecek. Tuque Games, ilk fragmanda da anlaşıldığı üzerine bir Aksiyon-RYO oyunu hazırlamış. Oyuncular olarak Bruener, Wulfgar, Cattie-Brie ve Drizzt karakterlerini canlandırarak görevleri yerine getirmeye çalışacağız. Ayaz Devleri, Beholderlar ve elbette Ejderhalar’a karşı vereceğimiz mücadelenin arenası da Buzyeli Vadisi olacak.

Oyunun hikayesi hakkında çok bilgi paylaşılmadı ancak Buzyeli Vadisi’nin ilk kitabı olan Kristal Parçası’ndan esinlenerek hazırladıklarını belirtmişler. Sizi bilmem ama Buzyeli Vadisi’ni izometrik bir RYO yerine bu şekilde görecek olmak beni fazlasıyla heyecanlandırıyor. Yoldaşlar’ı canlandırma fikrinden bahsetmiyorum bile!

FRPNET Discord

Dilerseniz siz de Discord kanalımıza katılabilir ve konu hakkında görüşlerinizi bildirip sohbet edebilirsiniz.

Dungeons and Dragons: Dark Alliance, 22 Haziran 2021 tarihinde yayınlanacak. Oyun şu aşamada ön siparişe sunulmuş durumda. Oyuncular Dark Alliance’ı, PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X-S platformlarında deneyimleyebilecekler.

Dark Alliance Oynanış Videosu

YouTube player

Dark Alliance Oyun İçi Görseller

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. Hocam ben D&D Starter Set alacağım. Fakat kitap İngilizce. Bunun Türkçesi var mıdır? Veya İngilizce versiyonu çok mu zor?

  2. İngilizcesi çok zor değil, çok temel bilgiler var. Türkçesi yok zaten. Starter Set, başlangıç için iyidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.