Oyun Haberleri

The Rogue Prince of Persia Çıkış Tarihi Duyuruldu

Ubisoft’un heyecanla beklenen yeni oyunu The Rogue Prince of Persia sonunda duyuruldu. Çarşamba günü Triple-i Initiative etkinliği kapsamında duyurulan bu oyun, Dead Cells‘i yapan stüdyo Evil Empire tarafından geliştiriliyor ve 14 Mayıs 2024‘te Steam Erken Erişim’e çıkacak.

Fragman ve Oynanış

Tanıtım fragmanı, şık bir sinematikle başladı ve sonunda oyunun gerçek oynanışını gösteren bir bölümle zirveye ulaştı. Fragmanda, oyunun Dead Cells’ten bazı öğeleri aldığı görülüyor ve oldukça etkileyici bir atmosfere sahip olduğu açıkça ortaya konuyor.

YouTube player

Hikaye ve Oyun Dünyası

The Rogue Prince of Persia, Ctsesiphon’un kurgusal bir versiyonunda geçiyor. Oyuncular, mistik bir bola ile ödüllendirilmiş ve ölümsüzlük kazanmış bir Prens’i kontrol edecekler. Prens, şehri yıkımdan kurtarmak için çeşitli zorluklarla karşı karşıya kalacak ve farklı biyomları keşfedecek.

The Rogue Prince Of Persia

Oyun Özellikleri ve Silahlar

Oyunda, Pers mimarisinden esinlenen prosedürel olarak oluşturulan seviyelerde dolaşacak ve çeşitli silahları kullanacak olan oyuncular, ikiz hançerlerden baltalara kadar geniş bir silah yelpazesine sahip olacaklar. Ayrıca, duvarda koşma gibi klasik Prince of Persia unsurları da bulunacak.

Yeni oyun, Prince of Persia hayranlarının bir süredir beklediği bir farklı bir yapım olacak. 14 Mayıs’ta Steam Erken Erişim’e çıkacak olması, oyuncuların heyecanını daha da artırdı. Bu yeni oyun, franchise’a yeniden hayat veriyor ve özlemle beklenen bir serüven sunmayı vaat ediyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.