Sinema Haberleri

Andy Serkis, The Batman Filmine Matt Reeves ile Tekrar Bir Araya Gelmek İçin Katıldığını Açıkladı

Ünlü aktör Andy Serkis’in, başrolünde Robert Pattinson‘ın oynadığı The Batman filminde Alfred olarak karşımıza geleceğini biliyorduk. Projeyi kabul etmesinin sebebi ise tamamen yapımın yönetmeni Matt Reeves

Andy Serkis şüphesiz bizim neslimizin en büyük karakter oyuncularından birisi. Kendisini sıradışı ve inanılmaz karakterlere hayat verirken gördük. Tıpkı, Yüzüklerin Efendisi’nin Gollum‘u gibi.

Bu sefer, Maymunlar Gezegeni filminden Matt Reeves ile Bruce Wayne’in sadık uşağı Alfred Pennyworth‘ü canlandırmak için yeniden bir araya geldi. Serkis, yapımlarda sıradan bir insanın kolaylıkla yapamayacağı şekillerde Gollum ve King Kong gibi karakterleri Yüzüklerin Efendisi’nde ve Peter Jackson’ın 1933 klasiğinin yeniden çevriminde baş karakter olarak hayata geçirmesini sağlayan teknolojiye öncülük etmeye devam ediyordu. En nihayetinde filmde Matt Reeves ile bir araya gelip, Batman’de onunla tekrar çalışma düşüncesi, yapımı kabul aşamasını kolay bir karar haline getirdi.

Uproxx’a filme katılması hakkında “Kesinlikle Matt ile çalışmak beni en çok motive eden şey oldu,” dedi. “Bunun hakkında konuşmayı çok isterdim ama bu konuda hiçbir şey konuşamam. Alfred hakkında konuşmam yasaklandı! Batman hakkında gerçekten konuşamam.”

YouTube player

Şimdiye kadar Alfred rolüne bir çok ünlü aktör hayat vermişti. Michael Caine, Michael Goff ve Jack Bannon gibi aktörlerin hayat verdiği Alfred karakteri, yeni gelecek olan The Batman yapımının fragmanlarından gördüğümüz üzere oldukça sert, kendine has ve özgün olacak gibi gözüküyor. Andy Serkis’in kendi ruhunu da katarak bambaşka bir karakter çıkaracağından da emin olduğumuz üzere, yapımda bizi oldukça etkileyecek bir Alfred ile karşı karşıya geleceğiz.

The Batman, Mart 2022’de sinemalarda olacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.