Oyun Haberleri

Diablo IV Xbox Game Pass Kütüphanesine Geldi

Diablo IV artık; Xbox Game Pass Ultimate, PC Game Pass ve Konsol için Xbox Game Pass aracılığıyla Xbox ve bilgisayar üzerinden oynanabilir.

Blizzard’ın övgü toplayan serisi Diablo’nun son oyunu olan Diablo IV artık Xbox ve bilgisayar oyuncuları için Game Pass aboneleri tarafından erişilebilir durumda. Bu haber, oyunseverler arasında büyük bir heyecan yarattı ve platformlar arası oynama özelliği sayesinde oyuncuların arkadaşlarıyla birlikte oynamalarını sağlıyor.

Diablo 4 game pass
Diablo 4 game pass

Oyunda Neler Var?

Diablo IV, oyunculara övgü toplayan görev serisini deneyimleme ve geniş ortak dünyayı keşfetme fırsatı sunuyor. Sezonluk içeriklerle düzenli olarak güncellenen oyun, oyunculara yeni öğeler, düşmanlar, mekanikler ve daha fazlasını getirerek oyun deneyimini sürekli olarak taze tutuyor.

İlerleyen Aylarda Neler Olacak?

Geçen yılın haziran ayında lansmanı yapılan Diablo IV, Blizzard’ın en hızlı satan oyunu oldu. Bu başarıyı takiben, oyunun ilk genişlemesi olan “Nefret Çanağı”nın bu yılın ilerleyen aylarında piyasaya sürülmesi planlanıyor. Bu genişleme, baş şeytan Mephisto’nun kötücül planlarının derinliklerine inecek ve oyunculara yeni maceralar ve zorluklar sunacak.

Diablo IV Game Pass Detayları

Diablo IV’ün Xbox ve bilgisayar oyuncuları için Game Pass’e eklenmesiyle ilgili daha fazla bilgiye ulaşmak için, Game Pass aboneleri resmi kanalları takip edebilir veya Blizzard’ın web sitesini ziyaret edebilirler.

Diablo IV’ün Xbox ve bilgisayar oyuncuları için Game Pass’e eklenmesi, oyunseverler arasında büyük bir sevinç ve heyecan yarattı. Bu hamle, Diablo serisinin geniş hayran kitlesi tarafından büyük ilgiyle karşılandı ve oyuncuların oyunun sunduğu heyecan verici dünyaya daha kolay erişim sağladı.

Diablo IV haberinin ayrıntıları için buraya göz atabilirsiniz.

Korunak’ta görüşmek üzere!

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.