Oyun Haberleri

Cyberpunk 2077’yi Üçüncü Şahıs Kamerasından Oynayabilirsiniz

Nexus Mods tarafından geliştirilen eklenti sayesinde Cyberpunk 2077, üçüncü şahıs kamerasından oynanabilir hale geliyor.

Başta belirtmekte fayda var. Cyberpunk 2077 tecrübesini, CD Projekt RED’in hazırladığı gibi birincil göz kamerasından oynamak daha keyifli. V’nin hikayesini onun gözünden görmek ve Night City’nin büyüleyici tasarımında boğulmak istiyorsanız bu açı en doğrusu.

Ancak oyunun üçüncü şahıs kamerasından oynanması gerektiğine inanan bir güruh da yok değil. Oyun çıktıktan sonra bir mod hazırlanacağını da biliyorduk. Oyunlar için çeşit çeşit modlar hazırlayan Nexus Mods sayesinde siz de bu güruh içerisindeyseniz, bu eklentiyi kurabilirsiniz.

Çok meşakkatli bir süreç değil ancak birden çok programı indirmeniz gerekiyor. Yine belirtmekte fayda var. Frpnet olarak bunu size anlatıyoruz ancak eklentiyi kurduktan sonra oyunda yaşayabileceğiniz sorunları da göz ardı etmeyin. Kayıt noktalarınızın yedeklerini almayı unutmayın.

Modu kurmak için Cheat Engine‘ı açıp Cyber Engine Tweaks‘i kurmanız gerekiyor. Bunun için buradaki bağlantı üzerinden gerekli rehber videosunu bulabilirsiniz.

Nasıl gözüktüğünü merak ediyorsanız aşağıdaki videoya da göz atabilirsiniz.

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.