Oyun Haberleri

Cyberpunk 2077’den Üzücü Haber

Yaklaşık yarım saat önce, Cyberpunk 2077’nin resmi Facebook hesabından aşağıda çevirisini okuyacağınız bir haber yayınlandı.

Çıkışına gün saydığımız Cyberpunk 2077’nin ertelendiği haberi duyuruldu! Oyunun resmi Facebook sayfasında yer alan bilgiye göre Cyberpunk 2077’nin çıkış tarihi nisan ayından, 17 Eylül 2020’ye ertelendi.

Yapılan duyurunun metni şöyle:

Bugün sizlerle Cyberpunk 2077’nin çıkış günüyle ilgili önemli bir haber paylaşmak istiyoruz. Cyberpunk 2077 Nisan çıkış aralığına yetişmeyecek ve resmi çıkış tarihini 17 Eylül 2020’ye erteliyoruz.

Şu an oyunun tamamen bittiği ve oynanabilecek halde olduğu bir aşamadayız ama hala yapılması gereken işler var. Night City devasa bir yer – hikayelerle, içeriklerle ve ziyaret edecek yerlerle dolu- fakat bunların gerçek ölçekleri ve karmaşıklığı sebebiyle test süresini bitirmek, düzeltmeler ve ince ayar için daha fazla zamana ihtiyacımız var. Cyberpunk 2077’nin bu nesildeki en parlak başarımız olmasını istiyoruz ve bu erteleme oyunu kusursuz hale getirmede ihtiyacımız olan değerli ayları bize kazandıracaktır.

Sizleri yeni çıkış tarihine yaklaştıkça süreçle alakalı
olarak gelişmelerden haberdar edeceğiz.

Sizi gerçekten Night City’de görmek için sabırsızlanıyoruz, daimi
destekleriniz için çok teşekkür ederiz.

Marcin Iwiński & Adam Badowski

Çıkışının son aylarını heyecanla saydığımız oyunun 5 ay daha ertelenmesi bizi üzmüş olsa da kusursuz bir oyun için şahsen bu karara büyük bir saygı duyuyor ve CD Projekt Red takımını bir kez daha ayakta alkışlıyorum.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.