Oyun Haberleri

Cyberpunk 2077 – Afterlife Kart Oyunu Duyuruldu!

CD Projekt RED’in önümüzdeki yıl çıkması beklenen oyunu Cyberpunk 2077 için aynı yıl bir de kart oyunu piyasaya sürülecek.

Önümüzdeki yıl Cyberpunk’a fazlasıyla doyacağız gibi gözüküyor. Merakla beklenilen oyunun bir de fiziksel kart oyunu hazırlandığı duyuruldu.

CMON tarafından geliştirilecek Cyberpunk 2077 – Afterlife isimli kart oyunu önümüzdeki yıl piyasaya sürülecek. CMON firması Bloodborne, God of War, Arcadia gibi dijital oyunların masaüstü kart oyunlarını ve kutu oyunlarını tasarlayan firma. Portföyünde birçok ünlü kutu oyunu ve kart oyunu barındırıyor. Bu açıdan bakıldığında oyunun iyi olacağına kesin gözüyle bakabiliriz.

Oyunun kartları hakkında henüz görsel paylaşımı yapılmadı. Afterlife’ın mekanikleriyse, Cyberpunk dünyasına yakın olanların hemen aşina olacağı cinsten. Oyuncular Fixer olarak Night City’i kontrol altına almaya çalışacak. Bunun için Cyberpunklar’dan oluşan bir grup toplayıp saygınlık derecelerini (Street Cred) yükseltmeleri gerekecek.

Cyberpunk 2077 – Afterlife için net bir tarih yok fakat oyunun çıkacağı tarihlerde piyasaya sürüleceği düşünülüyor.

Bu arada Cyberpunk RED isimli masaüstü rol yapma oyununun Başlangıç Seti de GenCon 2019’da satışa çıktı. Birkaç ay sonra genel dağıtımına da başlanacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.