Oyun Haberleri

CONVERGENCE: A League of Legends Story’nin Çıkış Tarihi Duyuruldu

Riot Forge ve Double Stallion Games, başrolünde zamanı kontrol edebilen Ekko‘nun bulunduğu tek oyunculu ve iki boyutlu aksiyon-platform oyunu CONVERGENCE: A League of Legends Story‘nin yeni hikaye tanıtımını yayınladı ve çıkış tarihini açıkladı.

CONVERGENCE: A League of Legends Story

CONVERGENCE: A League of Legends Story™, 23 Mayıs 2023‘te Nintendo Switch™, Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation®4 (PS4™) ve PlayStation®5 (PS5™) konsollarında ve Steam, GOG ve Epic Games Store aracılığıyla PC’de oynanabilir olacak.

YouTube player

Oyuncular zaman akışını kontrol edebilen marifetli bir cihaza sahip genç mucit Ekko ile Zaun‘un görkemli dünyasını keşfedecek. Double Stallion Games‘in geliştirdiği CONVERGENCE sanatsal üsluba sahip, akıcı ve dinamik çatışmalarla Ekko‘nun zaman ve mekânda gezinebilme yeteneği sayesinde bulduğu özgün keşif olanaklarına odaklanan, 2 boyutlu bir aksiyon-platform oyunu.

Oyuncular, en sevilen League of Legends şampiyonlarından biri olan Ekko‘nun, zamanı değiştirme gücüne sahip olmanın büyük sonuçlar doğurduğunu keşfettiği macerasına tanık olacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.