Sinema Haberleri

DC Planını Tamamlayan James Gunn ve Peter Safran, Henry Cavill’ın Superman Kariyerini Dondurdu

Ekim ayı sonunda göreve gelen DC Studios eş başkanları James Gunn ve Peter Safran, DC için planlarını tamamladı. İkilinin ortaya çıkardığı ilk projelerden biri genç bir Superman filmi olacak ve Henry Cavill filmde yer almayacak.

DC‘nin geleceğiyle ilgili olarak Twitter hesabından açıklama yapan James Gunn, “Peter ve benim hazır bir DC listemiz var, bu konuda çok heyecanlıyız. Projeler arasında Superman de var. İlk aşamada, hikayemiz Superman’in hayatının daha önceki bir bölümüne odaklanacak, bu nedenle karakteri Henry Cavill canlandırmayacak.” ifadelerini kullandı.

Paylaşımlarının devamında Henry Cavill ile konuştuğunu belirten Gunn, birlikte yeni bir Man of Steel üzerinde çalışmayacak olsalar da, gelecekte birlikte çalışmak için bir dizi heyecan verici olasılıktan bahsettiklerini söyledi.

Son dönemde çıkan, DC‘nin geleceğini belirleyen James Gunn ve Peter Safran‘ın Snyderverse‘i tamamen ortadan kaldırıp kaldırmamayı düşünürken, Man of Steel 2‘nin duraklatılacağı iddiaları, doğru çıkmış oldu. Oysaki, Walter Hamada‘nın ayrılışıyla Henry Cavill‘ın Man of Steel 2 filmi için umutlar artmıştı. Hem Superman, hem de Cavill hayranları, Warner Bros. Discovery‘nin 9 yıl sonra, Man of Steel 2 için bir güncelleme yapmasıyla sevinmişken, Gunn‘ın açıklamalarıyla hüsrana uğradı. Genç bir Superman hikayesini anlatacak filmin senaryosunu yazmayı sürdüren James Gunn, daha fazla ayrıntı vermezken, projeyi yönetmeyeceğini bildirdi.

Ayrıca DC Genişletilmiş Sinematik Evreni‘nde Wonder Woman 3 gibi diğer Snyderverse filmlerinin de iptal edildiği söyleniyor. Wonder Woman serisinin yönetmeni Patty Jenkins, yapabileceği hiçbir şeyin filmi ilerletmeyeceğini açıklamasıyla bu söylentiyi doğrulamışa benziyor.

Gunn ve Safran yönetimindeki DC‘nin gelecek planının ne olduğunu öğrenmek için ise yeni yıla kadar beklememiz gerekecek.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.