Çizgi Roman Haberleri

Klasik Star Wars Çizgi Romanları Geri Geliyor!

star-wars-marvel

Marvel, klasik Star Wars çizgi romanlarını yeniden piyasaya sunacak.

Disney’in hem Marvel’ı hem de Lucasfilm’i satın almasının ardından Dark Horse’un elinde olan Star Wars çizgi roman hakları Marvel’a geçirildi. Marvel da Star Wars’a hazırlık yapıyor.

star-wars-cizgi-roman-omnibusMarvel, 1977 yılından 1987 yılına kadar Star Wars çizgi romanlarını yayınlamıştı. 1991 yılında ise Star Wars çizgi roman hakları Dark Horse’a satılmış. Şimdi Disney; Marvel, Star Wars, Lucasfilm gibi markaları kendi bünyesinde toplayınca Star Wars çizgi romanları da Marvel’a geri döndü.

2015’ten itibaren Star Wars çizgi romanlarını Marvel yayınlayacak ancak hazırlık için önce eski serileri yeniden basacak.

1977 yılından itibaren yayınlanmaya başlanan ve toplamda 44 sayı yayınlanan çizgi romanlar, sert kapaklı tek bir ciltte toplanacak. Star Wars: The Original Marvel Years adıyla basılacak olan kitap, Star Wars’un orijinal serisini ele alıyor.

Ocak 2015’te basılacak olan cilt toplamda 880 sayfa olacak. Serinin yazarları ise; Roy Thomas, Howard Chaykin, Archie Goodwin, Jo Duffy ve Chris Claremont. Kitabın fiyatı ise 125$ olacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.