Sinema Haberleri

The Marvels Çekimleri Başladı, Brie Larson Film Hakkında Konuştu

Sirius XM’e konuşan Brie Larson erken başlangıçlarını ve filmin devasa seti hakkında detaylar paylaştı.

Her hafta yeni bir Marvel filminin çekiminin başladığını duyuyoruz. Ve bu sefer The Marvels‘ın çekimlerinin başladığı haberini Captain Marvel‘ın ta kendisi Brie Larson‘dan aldık. Sirus XM’e verdiği röportajda detaylar hakkında konuşan oyuncu, şu anda her günkü çekimler için sete erken başlamakta olduğunu belirtti ve çalıştığı setler hakkında birazcık ipucu verdi.

”Başka hiçbir şeye benzemiyorlar. Büyük setler. Sette çok fazla insan var ve birçok uzmanla çalışıyoruz. Bu gerçekten eşsiz bir deneyim. Disneyland’ın büyük bir hayranıyım, bu yüzden sanki her gün kendi Disneyland’ime gidiyor gibi hissediyorum. Çünkü kimsenin bilmediği, görmediği tüm bu çılgın dünyaları inşa ediyorlar. Film çıktığı zaman göreceksiniz ama şimdilik bana özel bir yer gibi. Şu anda hayal edebileceğinizden daha büyük setlerdeyim. Bu gerçekten çok özel.”

The Marvels Bize Neler Sunacak

Eski ismiyle Captain Marvel 2 filmi The Marvels olarak değiştirildi. Peki bunun altında ne gibi sebepler buluyoruz. Ms Marvel dizisinin bu yılın sonunda ya da gelecek senenin başında geleceğini biliyoruz. Inman Vellani ile Kamala Khan‘ı daha yakında tanıyacağız. Ve bununla birlikte WandaVision dizisiyle tanıdığımız Monica Rambeau güçlerini kazanmasıyla The Marvels için bütün altyapı kurulmuş gibi. 2022 yılının Kasım ayında potansiyel güçleri çok yüksek olan bir ekip göreceğimiz kesin.

Filmin kadrosu şuan belli değil fakat Yon-Rogg karakteriyle Jude Law‘ın dönmesi konuşuluyor. Fakat bu ihtimal şu anlık doğruluktan çok uzakta. Marvel’ın şu anki yeni karakter planı Eternals ve Shang-Chi and the Legends of the Ten Rings gibi duruyor. Bunların dışında beklediğimiz Spider-Man: No Way Home ve Dr. Strange in the Multiverse of Madness filmleri bizleri bambaşka hikayelere sürükleyecek gibi duruyor. Tüm bu kaos ve kafa karışıklığı içinde The Marvels nasıl bir yerde olacak bilmiyoruz.

Beklenen diğer şeylerden biri Captain Marvel ve Skrulların ön planda görmemiz ve devam filminin, geleceğini bildiğimiz Secret Invasion dizisiyle bağlantılı olması. The Marvels filminin çıkışına daha çok zaman olduğu için sorduğumuz ve yanıtsız olan birçok sorunun cevabını alacağız. Bir aksilik olmazsa şu anki planda 11 Kasım 2022’de The Marvels filmini izleyeceğiz gibi duruyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.