Oyun Haberleri

BioShock’un Yapımcısı Irrational Games Kapanıyor!

bioshock-irrational-games-banner

BioShock serisini yapan Irrational Games stüdyosu kapanıyor dersek doğru olur mu bilemedik ama stüdyonun zor durumda olduğu aşikar.

BioShock’un yaratıcısı Ken Levine bugün verdiği bir konuşmada daha küçük, öykü ağırlıklı oyunlar yapacaklarını ve bunları dijital platformda sunacaklarını açıkladı.

ken-levine-aciklamaIrrational Stüdyosu’nun başında olan Levine, Irrational Games web sayfasında yaptığı bir açıklamada daha küçük ve kurumsal olarak başarılı bir milat yaptıklarını söyleyerek 15 kişi dışında herkesi uzaklaştırdı.

BioShock Infinite oyunu sıkıntılı bir yapım sürecinden geçmişti. Levine’in son oyunun aşırı pahalı, çok fazla ertelemeli ve bazı unsurların istenildiği kadar iyi olmaması yeni hedeflerini açıklıyor.

Levine, yeni hedefini bugün web sayfasında yazdığı kadarıyla “Yeniden oynanabilir, öykü ağırlıklı oyunları oyuncu kitleleri için yapmak. Hayranlar ile olabildiğince doğru bir iletişim kurmak ve sadece dijital ortamda içerik sunmak,” olarak açıkladı.

Irrational stüdyosunun son projesi olan BioShock Infinite: Burial at Sea gelecek ay indirilebilir içerik olarak piyasaya sunulacak.

Irrational Games’in web sayfasına ve Ken Levine’in açıklamasına buradan ulaşabilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.