Oyun Haberleri

Bethesda, Yeni Fallout Duyurmaya Çalışıyor

Dün, oyun dünyası küçük bir değişiklik ile irkildi. Bethesda, Facebook sayfasının kapak fotoğrafını değiştirdi ve yer yerinden oynadı. Kapak fotoğrafında, Fallout’un açılışlarından da aşina olduğumuz “PLEASE STAND BY” yazıyordu. Biz de beklemeye başladık.

Hemen sonrasında, Bethesda’nın resmi hesabından aşağıdaki tweet atıldı.

İlgili Makaleler

Tam bunların ardından bir de Bethesda’nın resmi Twitch hesabının canlı yayına geçtiğini gördük. İlk başta ekranda aşağıdaki görüntüyü gördük.

Muhtemelen birkaç saat sonra canlı yayına geçerler ve yeni Fallout hakkında birileri çıkıp bir açıklama yapar dedik. 120.000’den fazla kişi canlı yayında Vault Boy‘u izledi. Sabah saat 08:00 oldu ve kimse çıkmadı. Hatta gördük ki Vault Boy da yorulmuş…

Bethesda, Fallout 4’ü duyurmadan önce Survivor2299 isimli bir sitede Fallout 4 ile ilgili söylentiler çıkmıştı. Mesajlar şifreli olarak yayınlanmıştı ve Türkiye’de Frpnet’ten başka uğraşacak manyak olmadığı için bu şifreleri oturup çözmüştük (1, 2, 3, 4, 5, 6). Şimdi Bethesda yeni bir oyun oynuyor olabilir. Twitch’teki canlı yayın, E3 Fuarı’na kadar böyle sürüp gidebilir.

Peki Bethesda Ne Duyurabilir?

12 – 15 Haziran tarihlerinde dünyanın en büyük oyun fuarlarından birisi olan E3 Fuarı var ve pek çok firma, E3 Fuarı’nda yeni oyunlarını tanıtıyor. Bethesda’nın Rage 2’yi duyuracağını biliyoruz ama görünen o ki bir de Fallout oyunu duyuracaklar.

Bizim düşüncelerimiz şu yönde;

  • Fallout 5: Fallout 4, 10 Kasım 2015 günü oyuncularla buluştu. Daha henüz 3 sene bile olmamışken yeni bir Fallout oyunu duyurulmayacaktır. Belki Nintendo Switch için Fallout 4 duyurulabilir, o kadar.
  • Fallout 3 Remastered: Bu sene Fallout 3’ün 10. yılı. 28 Ekim 2008’de yayınlanan oyun için bir Remastered duyurusu gelebilir. Yenilenmiş grafikler, yeni konsollara uyumluluk duyurulabilir. 
  • Yeni Mobil Oyun: Fallout Shelter mobil oyunu milyonlarca kişi tarafından indirilmiş ve Bethesda’ya iyi para kazandırmıştı. Belki yeni bir Fallout mobil oyunu yolda olabilir.
  • Fallout: New Orleans: Bundan yaklaşık 2 sene önce Fallout: New Orleans adıyla bir söylenti yayılmıştı. Açıkçası böyle bir şey olmayacağını az önce Fallout 5 maddesinde belirttik ama küçük bir ihtimal de olsa olabilir. Belki de New Vegas 2 değil New Orleans olacaktır yeni oyunun ismi.
  • Fallout: New Vegas 2: 30 Ocak 2017 tarihinde yaptığımız haberde Fallout: New Vegas 2’nin hazırlık aşamasında olabileceği duyumlarından bahsetmiştik. Bethesda’nın yayınlayacağı ancak Fallout: New Vegas gibi yine Obsidian Entertainment tarafından geliştirilen yeni bir oyun karşımıza çıkabilir. Hatta Bethesda’nın “PLEASE STAND BY” tweetinden sonra Obsidian Entertainment’ın attığı tweet iyice kafaları karıştırdı.


Birisini nasıl kolayca yüzüstü bırakırsın? – Bir arkadaş için soruyorum

Tüm bu duyurular arasından Bethesda çıkıp da Fallout 1 veya Fallout 2 remake yaparsa harika olur, o da ayrı konu.

Gelişmeleri takip ediyoruz ve size duyurmaya devam edeceğiz. Yeniliklerden anında haberdar olmak için “Bildirimlere kayıt olun” ve yeni haberler anında önünüze çıksın.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.