Oyun Haberleri

Batman: Arkham Knight Oyununun PC Satışları Durduruldu!

batman-arkham-knight-banner

Çıkalı henüz birkaç gün olmasına rağmen görsel kalitesi, sürprizleri ve tabii ki Batman sayesinde son zamanlarda en çok konuşulan oyunlardan bir tanesi Batman: Arkham Knight oldu.

Oyunun çok konuşulmasının bir sebebi de PC oyuncularının oyunla ilgili yaşadığı sorunlardı şüphesiz.

Batman: Arkham Knight’ın PC sürümünü satın alıp oynayan oyuncular maalesef performans sorunları yaşıyorlar. Bu da oyunu oynamayı keyifsiz hale getiriyor. Ayrıca oyunun PC adaptasyonu da çok zayıf.

Bu nedenle Warner Bros. yaptığı açıklama ile Batman: Arkham Knight oyununun PC satışlarını durdurdu.

batman-arkham-night-5

Herkesten özür dileyen firma, bu sorunu çok ciddiye aldıklarını ve en kısa zamanda sorunu çözmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Bu nedenle oyuncuların daha fazla mağdur olmaması için satışları durdurdu. Steam üzerinden alınan oyunların da iade edilebileceğini belirten Warner Bros., fiziksel kopya almış olan oyuncuların da oyunu aldıkları mağazaya oyunu geri götürebileceklerini belirtti. (Türkiye’de geri alan olur mu bilemiyoruz tabii)

En kısa zamanda çıkarmak istedikleri güncelleme ile oyunun düşündükleri şekilde oynanabileceğini umut ediyorlar. Muhtemelen Steam Store’da da gelen bir sürü olumsuz yorum, Warner Bros.’u bu hamleyi yapmaya itti.

Oyun şu anda Steam Store’da satıştan kaldırıldı. Mağaza sayfası duruyor fakat oyuncular oyunu sepete ekleyemiyorlar.

batman-arkham-knight-2

Oyunun PC adaptasyonu High Voltage Software isimli bir firma tarafından yapılmıştı. Bakalım yaşanan sorunlar Warner Bros. ve  High Voltage Software firmalarının arasını açacak mı?

(Ben de oyunu önsipariş vermiştim ve dün sabah 6:17’de indirmeye başlamıştım. Oyun bu sabah 5:09’da indi ama tam biraz oynasam mı derken bu haberi alıp güncellemeyi beklemeyi tercih ettim.)

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.