AYBABTUDizi Haberleri

Ubisoft ve Netflix, Assassin’s Creed Yapımları İçin Anlaştı! İlk Proje Canlı Aksiyon Dizi

Netflix, popüler video oyun serisi Assasin’s Creed‘ten uyarlanan içerikler üretmek için Ubisoft ile anlaştığını duyurdu.

Ubisoft – Netflix işbirliğinin ilk projesi oyun serisinin canlı aksiyon dizi uyarlaması olacak ve yapımcılığını Ubisoft Film & Television‘dan Jason Altman ile Danielle Kreinik üstlenecek.

Netflix ile canlı aksiyon, animasyon ve anime serileri geliştirilmek üzere yapılan anlaşma hakkında konuşan Ubisoft Film & Television Başkanı Jason Altman, “10 yıldan fazla bir süredir dünyanın her yerinden milyonlarca oyuncu Assassin’s Creed‘in ikonik bir oyun serisi haline gelmesine yardımcı oldu. Netflix ile Assassin’s Creed dizisi yapmaktan heyecan duyuyor, Assassin’s Creed evreninde geçecek bir sonraki destanı geliştirmeyi dört gözle bekliyoruz.” dedi.

İlgili Makaleler

Netflix‘in Orijinal Seriler Başkan Yardımcısı Peter Friedlander ise şunları söyledi: “Ubisoft ile ortak olmaktan ve Assassin’s Creed‘in sevilen, çok katmanlı hikaye anlatımını hayata geçirmekten heyecan duyuyoruz. Nefes kesen tarihi dünyaları ile tüm zamanların en çok satan video oyunu serilerinden biri olan Assassin’s Creed‘e dayalı epik ve heyecan verici içerikler yaratmaya ve dünya çapındaki üyelerimizin bu evrene daha derin bir dalış yapmasını sağlamaya kararlıyız.”

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.