Haberler

Deadlands FRP Sisteminde Kampanya

deadlands-logo

Garip Batı’nın silahşorları, zombileri, hayaletleri ve çorak toprakları masaüstüne geri dönüyor.

1996 yılında Pinnacle Entertainment tarafından yayınlanan ve Shane Lacy Hensley tarafından yazılan Deadlands FRP sistemi, yeni oyuncular ile buluşmak için hazır.

Aradan uzun bir zaman geçmesine rağmen halen pek çok FRP oyuncusunun severek oynadığı Deadlands sistemi, Bundle of Holding’te indirimli şekilde satılıyor.

deadlands-frp-books1 hafta boyunca satışta kalacak Deadlands serisinde pek çok kitap var. İlk etapta 10.95$ verirseniz Weird West Player’s Guide, Marshal’s Handbook, Rascals, Varmints, & Critters ve Smith & Robards Catalog kitaplarına sahip olacaksınız. Bu 4 kitabın PDF satış değerleri 30$ yapıyor.

Ama derseniz ki ben bütün kitapları istiyorum; o zaman toplamda 21.45$ vererek ek olarak The Agency: Men in Black Dusters, Book o’ the Dead, Canyon o’ Doom, The Collegium ve Fire & Brimstone kitaplarına da sahip olabilirsiniz.

Ben Deadlands oynamam ama arkadaşıma hediye edeceğim derseniz Bundle of Holding, size bu şansı da veriyor. 67$ değerindeki bu sete 21.45$ gibi bir fiyata sahip olabilirsiniz. Kitapları da DriveThruRPG üzerinden direkt olarak indirebilirsiniz. Ayrıca ödediğiniz paranın %10’u da National Center for Missing & Exploited Children ve the Sea Shepherd Conservation Society (SSCS) vakıflarına bağışlanıyor.

Şimdiden herkese iyi oyunlar, Garip Batı’da kolaylıklar. :)

Bundle of Holding sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.