Oyun Haberleri

Assassin’s Creed Valhalla, Serinin En Büyük Çıkış Yapan Oyunu Oldu

Ubisoft, 10 Kasım‘da çıkardığı Assassin’s Creed Valhalla‘nın ilk haftasında serinin tüm oyunlarından daha fazla satış yaptığını açıkladı. Valhalla aynı zamanda Ubisoft‘un en büyük çıkış yapan PC oyunu ünvanını da elde etti.

Assassin’s Creed Valhalla‘nın yapımcılarından Julien Laferrière, “Oyuncuların coşkulu tepkisinden gerçekten memnunuz ve inanılmaz destekleri için hayranlara teşekkür etmek istiyoruz. Bu oyunu küresel bir salgının ortasında sunmak, ekiplerimiz için tam bir zorlu süreçti ve oyuncuların oyunu bu kadar çok sevdiğini görmek gerçekten inanılmaz. Oyunun çıkışı sadece bir başlangıç ​​ve Assassin’s Creed Valhalla için oyuncuları uzun süre Viking destanına kaptıracak sağlam içerik planlarımız var.” dedi.

YouTube player

Assassin’s Creed Valhalla‘da şimdiden İskandinav ve Sakson kültürüne tamamen dalan oyuncular; 4 milyon kilometreden fazla bir alana yayıldı, 55 milyondan fazla binanın kilidini açtı ve Orlog oyunlarının 3 buçuk milyonunu kazandı. Hatta 1.8 milyondan fazla oyuncu en az bir içki oyunu kazandı.

İlk haftasında satış rekoru kıran Assassin’s Creed Valhalla oyununa; Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, PC‘ler için Epic Games Mağazası ve Ubisoft mağazası, Stadia, Amazon Luna ve Ubisoft+‘tan ulaşılabiliyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.