Oyun Haberleri

Assassin’in Creed Sanatçısından, Sanal Masaüstü Oyunları İçin Ultimate RPG Savaş Haritası Oluşturma Kiti

EA ve Ubisoft gibi firmalar için bilgisayar oyunları içerikleri tasarlayan Assassin’s Creed sanatçısı Xavier Deschenes, sanal masaüstü oyunlara özel geliştirdiği Ultimate RPG Savaş Haritası Oluşturma Kiti için Kickstarter‘da kampanya başlattı. 47 bin dolara yakın fon toplanması planlanan kampanyanın bitmesine 21 gün kaldı.

Ultimate RPG Savaş Haritası Oluşturma Kiti ile sanal masaüstü programlarına uyumlu, önceden oluşturulmuş ve birçok seçenekle yenilerini oluşturmanıza imkan sağlayan haritalar yaratılabiliyor.

DM’lere özgürlük sağlayan bu kitte; Liman, Kale, Ada, Okyanus, Plaj, Çorak Toprak, Buzlu Kış, Yeraltı Dünyası, Dağ, Kilise, Tepeler, Köy, Orman, Çöl ve Kanyon olmak üzere 15 hazır harita bulunuyor. Xavier Deschenes‘in tasarladığı kit ayrıca; Çim, Kaldırım / Toprak, Kar ve Buz, Kurak Toprak, Kum, Kum Tepeleri, Yanmış Toprak, Deniz, Dağ ve Adaları içeriyor. Boş modelleri doğa veya mimari kitlerden güzellikler ekleyebiliyorsunuz; doğa setinde nehirler, uçurumlar, mimari sette kanalizasyonlar, çatılar, kalıntılar vb. var.

İlgili Makaleler

Kickstarter‘da Ultimate RPG Savaş Haritası Oluşturma Kiti için farklı seçeneklerde paketler sunuluyor. 25 dolar ve üzeri bağışlarda 5 yüksek kaliteli hazır harita veriliyor. 35 dolar ve daha fazla bağış yapanlar, 10 adet yüksek kaliteli 10 hazır haritanın sahibi oluyor. 45 dolar ve daha fazlasını ödeyenlere 15 hazır harita açılıyor. 60 dolar ve üzerinde bağış yapanlar 10 boş arazi haritası, doğa setleri ve mimari setler yer alıyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.