Oyun Haberleri

Amazon Prime Gaming Haziran 2022 Oyunları Belli Oldu

Amazon Prime Gaming’in yeni oyun listesi Far Cry 4 ile dikkat çekiyor. Haziranda 7.90 TL’ye Prime üyesi olup hem bu oyunları ücretsiz alıyor, hem de The Boys‘un yeni bölümlerini seyrediyoruz. Şeytani bir takas!

Amazon Prime Gaming, mayıs ayında Dead Space 2’nin yanında The Curse of Monkey Island da veriyordu. Oyunlarınızı henüz almadıysanız tekrar hatırlatmış olalım. Çünkü bence mayıs oyunlarını kaçırmak istemezsiniz. Tüm mayıs oyunlarını tanıttığımız listeye buradan göz atabilirsiniz.

Amazon Prime Gaming Haziran 2022 oyunları listesi de şöyle:

Amazon Prime üyeleri tüm bu oyunları kalıcı olarak kütüphanelerine ekleyebiliyor. Yani istersek bir aylık üyelik alıp 7.90 TL karşılığında bu oyunların tamamına sahip olabiliyoruz. Sadece Far Cry 4 oynamak isteseniz bile bu anlaşmadan kârlı çıkıyorsunuz. Çünkü oyunun fiyatı %80 indirimdeyken dahi en fazla 27 TL’ye düşüyor. Bazen Amazon’un çıldırmış olduğunu düşünüyorum.

Diyelim ki Prime üyeliği aldık. Far Cry 4 oynayıp The Boys izleyerek yaza giriyoruz. Üyeliğin sağladığı tüm avantajların suyunu sıkmak hoşunuza giderse ücretsiz kargo seçeneğiyle alışveriş de yapabileceğinizi hatırlatalım. Nerden baksanız Reset At da yeni çıktı hani. Twitch ayrıcalıklarından falan bahsetmiyorum bile.

Ayrıca Prime Gaming ve Niantic işbirliği yapmaya başladı. Bu aydan itibaren Prime, Pokémon GO‘ya özel oyun içi içerik de sunmaya başlayacak. Önümüzdeki birkaç ay boyunca, Prime üyesi olanlar iki haftada bir Pokémon GO’da bonus paketlere sahip olabilecek. Haziran’ın ilk bonus paketi 30 Poké Topu, beş Maksimum Canlandırma ve bir Yıldız Parçası içeriyor.

Dolayısıyla Haziran’da Amazon Prime üyeliğini tüm okurlarımıza gözü kapalı tavsiye ediyorum.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.