Oyun Haberleri

Alan Wake Oyunu, Alan Wake Remastered ile Dönüyor

Alan Wake, Remedy Entertainment tarafından Xbox 360’a ve PC’ye özel yayınlanmış bir oyundu. Şimdi yenilenmiş haliyle Playstation oyuncuları da bu efsaneyi oynayabilecek.

Remedy Entertainment‘ın sahibi olan Microsoft, Alan Wake’in devam oyunu için bir bütçe ayırmamıştı. Sonrasında Remedy, Epic Games ile özel bir yayıncılık anlaşması imzalamış ve iki oyunun Epic Games Stora’a özel yayınlanacağı açıklanmıştı. O zamandan beri, Alan Wake‘in bir şekilde geri döneceğine dair ipuçları vardı ve bir devam oyunu söylentileri de konuşuluyordu. Şimdi oyun, yenilenmiş haliyle PC ile birlikte ilk kez Playstation’a da çıkıyor.

Alan Wake Remastered

Wario64 tarafından Twitter’da tespit edildiği gibi Alan Wake Remastered, 5 Ekim çıkış tarihi ile Rakuten Tayvan web sitesinde yanlışlıkla duyuruldu. Pek çok kaynak da bunun doğruluğunu onayladı. Wario64; Xbox, PlayStation 4 ve PlayStation 5 için mağaza listelerini keşfetti. Bunun PC’ye de özellikle Epic Games Store aracılığıyla geleceğini rahatlıkla söyleyebiliriz.

Alan Wake oyunu, bir sonraki romanı için ilham bulmak için Amerika’nın Kuzeybatı sahiline seyahat eden bir yazar olan Alan’ın hikayesini anlatıyor. Kurgusal Bright Falls kasabasındayken (kült TV dizisi Twin Peaks’e göndermelerle dolu), Alan kasabadaki sakinleri eski benliklerinin gölgeli, psikotik yansımalarına dönüştüren gizemli bir gücü keşfeder. Daha da kötüsü, Alan Wake’in yazdığı her şey gerçek oluyor gibi görünür ancak kasaba çapında bu garip kargaşaya neden olan olayları yazdığını hatırlamaz.

Alan Wake’te oyuncular, düşmanları yenmek için ışık kaynaklarını kullanır. Orijinal oyun, sonuç olarak, Remedy’nin harika hikayesi ve zamanının en etkileyici ışık efektlerinden bazılarına sahipti. Alan Wake Remastered‘ın mağazalara ulaşmasıyla birlikte umarım söylentilere malzeme olan bir devam oyunu da görürüz. Stephen King baharatlı yeni bir hikaye oynamayı çok isterim.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.