Haberler

İstanbul Üniversitesi Öğrencilerinden FRP Şenliği

İstanbul Üniversitesi Bilim Kurgu ve Fantazya Kulübü tarafından her ay gerçekleştirilen FRP etkinliği HUB, Şubat ayında ilk kez bir tema ile düzenleniyor.

Avrupa Yakası’ndaki Masaüstü Rol Yapma Oyunu, Kutu Oyunu ve Alt-Kültür meraklılarına her ay toplanma fırsatı sunan etkinlik 18 Şubat 2018’de “Roma İmparatorluğu” temasıyla gerçekleşecek.İstanbul Üniversitesi Öğrenci Yemekhanesi’nin iki katına yayılacak etkinlikte, fuaye alanında figür, dekor, çizim ve alt-kültür standları da yer alacak.

Kutu Oyunlarındaki zengin seçenekler ve fuarlarda görev alan kuralları ezbere bilen ekibiyle öne çıkan İstanbul Üniversitesi Bilim Kurgu ve Fantazya Kulübü, daha önce hiç oynamayanları bile bir günde Kutu Oyunu sevdalısı haline getirebilecek eşsiz bir deneyim fırsatı sunuyor.

Üst kattaki Rol Yapma Oyunu alanında ise tecrübeli oyun yöneticileri, “Roma İmparatorluğu” teması ağırlıklı oyunlarıyla katılımcılara tarihi bir şölen yaşatacak. Ayrıca yine aynı katta kulübün “İstanbul Lejyonu” adına layık olarak her ay düzenlenmesi planlanan “Pugna Menstrua” gladyatör rol yapma oyunu bulunacak. İstanbul Lejyonu hem Avrupa hem Anadolu yakasından meraklıları bekliyor ve mutlulukla hatırlatıyor: Roma vatandaşlarını, Lejyon kahramanlarını çağırıyor!

Tarih: 18 Şubat 2018 Pazar
Saat: 12.30
Yer: İstanbul Üniversitesi Öğrenci Yemekhanesi (Vezneciler Metro Durağından 100 Metre)

Etkinlik detaylarına buradan ulaşabilir ve gelişmeleri takip edebilirsiniz.

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.