Oyun Haberleri

Fallout 5 Söylentileri Su Yüzüne Çıktı!

fallout-banner

Post-apokaliptik türe yön veren Fallout‘un sıradaki oyununa dair ilk söylentiler ortaya çıktı!

Biz bu haberlerin yalancısı haline geldik. Ama yine de böylesine bir haberi göz ardı edemezdik. Fallout 5‘in çalışmalarına başlandığına dair ilk söylentiler su yüzüne çıktı!

Fallout 4, geçtiğimiz Kasım ayı içerisinde piyasaya sunulmuştu. Bizlere göre ortalamanın biraz üzerinde olan oyun, seriye çok fazla öge kazandırmış ama bir yandan da Fallout ruhunu tam olarak yansıtamamıştı.

Fallout 5’e dair ilk haber, Fallout 4’te seslendirme yapan Ryan Alosio‘dan geldi. Oyunda Deacon’a sesiyle hayat veren seslendirme sanatçısı, Instagram, Twitter gibi sosyal medya platformlarını aktif bir şekilde kullanıyor. Bu paylaşımları sırasında yaptığı ufak bir hata, serinin hayranlarının gözünden kaçmadı.

fallout-4-inceleme-gorsel-008

Ryan Alosio, Instagram hesabı üzerinden bir fotoğraf kolajı paylaştı. Ama Deacon olarak paylaştığını düşündüğü kişi Fallout 4’ün bir diğer karakteri Zeke‘ten başkası değildi. Bu olay kısa sürede serinin takipçileri tarafından fark edildi. Haliyle Ryan Alosio bir açıklama yapmak zorunda kaldı.

Açıklamasının içerisinde bu dünyaya daha fazla karakter kazandırılması gerektiğini belirten Alosio, Bethesda’nın Fallout 5 üzerinde çalışmaya başladığını da ekledi. Açıkçası Bethesda’nın bu kadar hızlı davranacağını düşünmemiştik.

ryan-alosio

Hatırlarsanız Bethesda’nın bir numaralı adamı Todd Howard, Fallout 3’ün tamamen bitmesinin ardından hemen Fallout 4 çalışmalarına girişeceklerini açıklamıştı. Aynı durum Fallout 5 için de geçerli olabilir. Kaldı ki, Fallout 4’ün ek paketleri bile çıkmadı. Yani Bethesda’nın Fallout 4 ile işi henüz bitmiş değil.

Elbette Ryan Alosio gibi sadece seslendirme yapan birinin sözüne tamamen güvenmeyebilirsiniz. Ama Fallout 5’in ön çalışmalarının başlayacak olma ihtimali bile bizleri heyecanlandırdı.

Bethesda lütfen bu sefer Obsidian Entertainment‘tan yardım almayı unutma! Konunun derinlemesine incelemesini aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.