Oyun Haberleri

Türk Yapımı Voidrunner, Steam’de Yeşil Işığı Kaptı!

voidrunner

Bir süredir İsmail Kemal Çiftçioğlu tarafından Unreal Engine 4 ile geliştirilmekte olan Voidrunner isimli uçuş & refleks oyunu Steam Greenlight’ta yerini aldı. Süre bitmeden çeşitli engeller ve düşmanlarla mücadele ederek çıkış portalına ulaşmakla tanımlayabileceğimiz bir oynanışa sahip olacak olan Voidrunner, beta versiyonunda online deathmatch ve co-op oynamaya da imkan verecek.

Oyunda aşamalı bir zorluk sistemi bulunacak. Ana hikaye modu haricindeki Hardcore oyun modu ile kazandığımız puanları, bizi daha da zorlayacak olan Wanderer modunu ve yeni haritaları açmak için kullanabileceğiz. Hem Hardcore hem de Wanderer modu sadece bir zorluk seviyesinden ibaret değil, aynı zamanda tamamen yeni haritalar ve modifikasyonlar içerecek.

voidrunner_screenshot_05

Her modda aracın hızı, haritalardaki tasarım ve önümüze çıkacak tasarımsal engebeler & zorlukların değişeceği yapımın oyun deneyimini her modda farklı kılması öngörülüyor. Wanderer modunun bize getirileri ise yeni araçlar ve aracımızı güçlendirebileceğimiz eklentiler olacak. Oyun, toplamda 70 farklı haritaya sahip olacak. Voidrunner şu anda geliştirilmeye devam edebilmek için Steam’de oy bekliyor!

Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Türkçe dil desteği ile beraber gelecek olan Voidrunner’ın 2015’in sonlarına doğru PC, Mac, Linux ve Konsollar için çıkması planlanıyor.

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.