Haberler

Fizban’s Treasury of Dragons Kitabı Resmen Duyuruldu

Geçtiğimiz günlerde web sitesi kodlarında ortaya çıkan Fizban’s Treasury of Dragons kitabı resmen duyuruldu. Ejderha Mızrağı’nda Platin Ejderha olarak bildiğimiz Fizban, bu kez ejderhaları bizlere anlatıyor.

D&D Live etkinliği öncesinde DnD Beyond‘un kodlarını kurcalayan bir FRP tutkunu, yeni kitabı bulmuştu. Kodların arasında Fizban’s Treasury of Dragons (Fizban’ın Ejderha Hazineleri) kitabına denk gelmişti. Şimdi de D&D Live etkinliğinde kitap resmen açıklandı.

James Wyatt‘ın kaleme aldığı kitap, Ejderha Mızrağı diyarını yeniden Dungeons and Dragons’a getirecek diye beklerken kitabın tanıtım yazısında “Dragonlance” kelimesinin geçmemesi üzdü. Bakalım, belki kitapta Ejderha Mızrağı ve Krynn’e dair güzel şeyler okuruz.

Fizban’s Treasury of Dragons’ta Neler Var

Doğrudan bir ejderhanın ağzından ejderhaları okuyacağız.

Muhteşem Fizban ile tanışın: zayıf başbüyücü, Mızrak Savaşı’nın beklenmedik kahramanı, bir ejderha tanrısının ilahi avatarı ve Dungeons & Dragons dünyalarında ejderha türünün gizemlerine yönelik rehberiniz.

Kırmızı ejderha ile altın ejderha arasındaki fark nedir? Ejderha görüşü nedir? Ejderhaları kaplayan sihir, etraflarındaki dünyayı nasıl etkiler? Dungeon Masters ve oyuncuların bu tehlikeli büyülü yaratıklarla karşılaşmaları için ihtiyaç duydukları ipuçları ve araçlarla dolu kapsamlı ejderha rehberiniz burada.

Dragonslayerlar ve ejderha bilginleri, ejderha büyüsünün gücünden yararlanmaya ve benzersiz ve akılda kalıcı ejderha karakterleri yaratmaya istekli oyuncular için yeni ejderha temalı seçenekler kitapta yer alacak. Dungeon Masterlar; ejderha temalı savaşlar, maceralar ve hikayeler tasarlamak için zengin yeni araçlar ve bilgi yığını keşfedecek. Bir dizi yeni ejderha ve diğer yaratıklar da kitapta sunulacak. Her bir ejderha türünün inleri ve istifleri hakkında bilgi edinecek ve istiflerin ejderhaları kaplayan ve onları Maddi Düzlem’in sayısız dünyalarına bağlayan büyüye nasıl odaklandığını öğreneceğiz. Ejderha türü konusunda uzman danışmanınız Fizban’ın yardımıyla D&D’nin en ikonik canavarları hakkında bilinmesi gereken her şeyi keşfedin!

  • Beşinci edisyona cevher ejderhalar geliyor!
  • Birinci Dünya’nın hikayesini ve Bahamut ile Tiamat’ın yaratılış ve yok edilmesinde oynadıkları rolü göreceğiz.
  • Dragonborn için benzersiz ejderha ataları; keşişler ve korucular için ejderha temalı alt sınıflar ve yeni yetenek ve büyü seçenekleri dahil olmak üzere yeni oyuncu karakter seçenekleri.
  • Yeni ejderha ini haritaları ve 20 farklı ejderha türüyle ilgili ayrıntılarla bir Dungeon Master’ın D&D dünyalarındaki ejderhalardan ilham alan maceralar yaratması için ihtiyaç duyduğu her şey.
  • Ejderha tanrılarının, ejderha kölelerinin ve daha fazlasının özellikleri de dahil olmak üzere, eksiksiz bir ejderha rehberi. Çeşitli yeni ejderhalar ve ejderha türü yaratıklar.
Alternatif kapak

Kitap, 19 Ekim 2021‘de raflarda yerini alacak ancak şimdiden Amazon’dan siparişinizi verebilirsiniz. Kitabın fiyatı 49.95 dolar olarak belirlenmiş. Bakarsınız bir süre sonra da Raistlin’in Büyüler Rehberi adı altında yeni bir Ejderha Mızrağı kahramanını da Dungeons and Dragons evreninde yeniden görürüz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.