Dizi Haberleri

Bruce Campbell’dan “The Evil Dead” Hayranlarına Güzel Haber

Ash Vs. Evil Dead dizisinin Starz kanalı tarafından iptal edilmesinden sonra rolden emekli olan Bruce Campbell, serinin yeni hikayelerle devam edeceğini söyledi.

Evil Dead serisinin başrol oyuncusu Bruce Campbell, Inquisitr‘e verdiği röportajda “Ash Williams‘ın geleceği” sorulduğunda, “İzleyiciler farklı versiyonlar, daha fazla Evil Dead görecekler. Evil Dead destanını daha bitirmedik, anlatılacak çok hikaye var” yanıtını verdi. Campbell büyük ihtimalle gelecek projelerde rol almayacak ancak kesinlikle yapımcı olarak dahil olacak. Ayrıca bu yeni hikayeler Campbell‘ın seslendirdiği Evil Dead video oyunlarından da ayrı olacak.

Ash karakteri ile bütünleşen Bruce Campbell‘a yöneltilen sorulardan biri de “Fede Alvarez‘in Evil Dead filminin devamı için yönetmenliğe dönüp dönmeyeceği” oldu. Amerikalı aktör, “Bilemiyorum, Fede artık büyük bir Hollywood yönetmeni. Fede buna ihtiyaç duyar mı bilmiyorum. Göreceğiz.” dedi.

Yapımcı Sam Raimi ve Campbell ikilisinin Evil Dead serisi için nasıl bir gelecek planladıklarının ilk ipucunu aldık. Ayrıntıları öğrenmek heyecanlı olacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.