Sinema Haberleri

Kit Harington, The Eternals’taki Black Knight Hakkında Konuştu: MCU’da Geleceği Olacak Bir Karakter Olacak

Marvel Evreni’nin yeni fazı hakkında birçok kapıyı açacak olan The Eternals filminin yıldızı Kit Harington, karakteri hakkındaki sorulara yanıt verdi.

The Eternals çok büyük bir beklentiyle geliyor. Gerek oyuncu kadrosu, gerekse Marvel Sinematik Evreni’ne dair içerecekleri ve kozmik varlıklarla ilgili çok fazla detayı öğreneceğimizi bildiğimiz film, fragmanlarıyla da adından söz ettiriyor. Henüz en iyi ve epik sahneler hakkında detay vermekten kaçındıkları ve büyük şovu filme sakladıklarını beklediğimiz filmde, birçok karakter tanıtılacak ve her biri birbirinden önemli karakterlerin nasıl işleneceği çok büyük bir merak konusu…

Dane Whitman (Black Knight – Kara Şövalye) karakterine hayat verecek Kit Harington ise verdiği röportajda karakteri ile ilgili konuştu;

Karakterinin bir Eternals üyesi olmadığını ve hikayedeki insan karakter olduğunu belirten Harrington, kahramanın MCU’da gelecekte daha büyük planlarla karşımıza çıkacağını umduğunu açıkladı.

Karakter, Londra Tarihi Müzesi’nde çalışan bir personel. kesinlikle bir Eternals üyesi değil. Karaktere dair ben de çok fikre sahip değilim ancak bunun sadece buz dağının görünen kısmı olacağına inanıyorum. Gelecek için birçok olasılık ve ihtimal var, hangisinden ilerleneceği konusu benim için de bir muamma. Game of Thrones’tayken, 6. sezon çekilirken yedinci sezonun gelmeyeceğini tahmin etmiştim!

Eternals üyeleri, binlerce yıldır dünyada bulunan ve yaşanan onca felaket ve kaosa karışmamış ancak baş tehditleri olan Deviantlar’ın ortaya çıkması sebebiyle bir araya gelmiş bir topluluk. İnsanlığın en eski düşmanlarına karşı verecekleri mücadelede, kozmik güçlerin sınırlanırını sonuna kadar gözlemleyip öğrenme şansı bulacağız.

Filme dair son yayınlanan fragman aşağıda;

YouTube player

Film, 5 Kasım’da vizyonlara girecek.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.