Oyun Haberleri

8 Yıldır Geliştirilen Pokemon Prism Sonunda Çıkıyor!

pokemon-prism-banner

Daha öncesinde Pokemon Brown ve Pokemon TPP’yi geliştiren ekip 8 yıllık kabusun ardından Pokemon Prism’i sonunda piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Geçtiğimiz haziran ayından bu yana bir Pokemon çılgınlığıdır devam ediyor. Pokemon: GO’nun piyasaya çıkışının ardından, bit pazarına nur yağdı desek doğrudur. Eski Pokemon tasolarına, kartlarına biçilen değerler bir anda 10 katına fırladı. Herkes yeniden emülatörler aracılığıyla en sevdiği Pokemon oyununu oynamaya başladı. Geçtiğimiz ay yayınlanmaya başlayan Pokemon: Generations serisiyle de, serinin sıcaklığı korunmaya devam ediyor.

ROM Hack olarak da bilinen Pokemon oyunlarından biri de bu çılgınlıktan nasibini alacak gibi gözüküyor. Yaklaşık 8 yıldır geliştirilme sürecinde olan Pokemon Prism’in, oyuncularla buluşacağı açıklandı.

Şu aralar Twitch Plays Pokemon kanalı üzerinden binlerce kişi bu oyunu bitirmeye çalışıyor. Bu tanıtım süreci ne zaman biter bilinmez ama Pokemon Prism, aralık ayı içerisinde ücretsiz olarak oyuncularla buluşacak.

pokemon-prism-gorsel

Peki Pokemon Prism’i bu kadar özel yapan ne? Oyuncular bu oyun ile birlikte 200 farklı Pokemon yakalama fırsatı bulacaklar. Ayrıca her oyuncu kendi Pokemon eğitmenini istediği gibi tasarlayabilecek. Kıyafetinden, taktığı şapkaya kadar bolca seçenek oyuncuların beğenisine sunulacak.

Pokemon Prism, Naljo adı verilen yeni bir adada geçecek ve hikayesi de önceki Pokemon oyunlarından farklı olacak. Oyuncular 20 farklı rozet toplayabilecekler. Ayrıca 60 FPS desteği ile oynanabilecek.

Aşağıda oyunun tanıtım videosunu, onun da altında Twitch kanalında süregelen çılgınlığı deneyimleyebilirsiniz. Oyun çıktığında da sizleri haberdar etmeyi unutmayacağız.

YouTube player

Watch live video from TwitchPlaysPokemon on www.twitch.tv

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.