Haberler

Masa Başı FRP Edoria Maceraları Final Bölümü Yayında

Pandemi döneminde macerayı evinize getiren Masa Başı FRP programımızın Edoria Maceraları serisinin final bölümü YouTube kanalımızda yayınlandı!

Evet, biliyoruz son bölümden bu yana yaklaşık 1.5 aylık bir süreci geride bıraktık. Pandemiden dolayla ev kısıtlamaların azalması, işlerimize geri dönmemiz, tatil planları derken Toynakhisar Kahramanları bir türlü buluşamamıştı.

Toynakhisar Kahramanları

Final bölümünün teknik bir sıkıntı yüzünden yarıda kesilmesinin ardından, sonunda ekip olarak buluşup son kısmı da oynamayı başardık.

Bu süreçte uzun ısrarlarına dayanamayıp online olarak FRP oynamamız için beni gaza getiren FRPNET Ailesi’ne öncelikle kocaman bir teşekkür etmek istiyorum. Sonrasında sırasıyla; Roll20 eğitimi sağlayan Emrah Yıldız’a, görsel tasarım ve OBS kullanımı konusunda yardımlarını esirgemeyen Ali Tonuç’a, her yayına kendi isteğiyle katılıp moderatörlük yapan Selim K. Yılmaz’a, sürpriz çizimleriyle bizi mest eden Can Akalın’a ve ekipte oyuncu olması haricinde yayınları üstelenen Melis Kartal’a da büyük teşekkürlerimizi sunuyorum.

Maceraların geçtiği Edoria Haritası

Bölümleri daha önce izlemediyseniz buradaki YouTube Oynatma Listesi üzerinden Edoria Maceraları’na siz de dahil olabilirsiniz. Ayrıca Anchor ve Spotify üzerinden de oyunların kayıtlarına ulaşmanız mümkün.

Aşağıdaki bölüm ekibin Mokel’i alt ettikten sonra soracakları son soruları, büyük bir sürprizi ve kırmızı mermer taşına ne olacağını barındırıyor.

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.