Haberler

Mordenkainen’s Tome of Foes Kitabının Detayları Belli Oldu

Greyhawk’ın en meşhur büyücüsü Mordenkainen tarafından hazırlanan Mordenkainen’s Tome of Foes kitabıyla, ırklar arasındaki savaşı rol yapma oyunlarınıza rahatlıkla ekleyebileceksiniz.

Dungeons and Dragons’ın önemli isimlerinden ve rol yapma oyunlarının tanınan Mike Mearls editörlüğünde hazırlanan Mordenkainen’s Tome of Foes, hikayelerini çoklu-evrenlere taşımak isteyen oyun yöneticilerin aradığı hazine olacak.

Mordenkainen’s Tome of Foes, kendisinden önce çıkan Volo’s Guide to Monsters kitabında olduğu gibi DnD diyarının tanınmış bir karakterinin ağzından yazılacak. Uzun yıllardır esamesi okunmayan Greyhawk sisteminin, meşhur büyücülerinden Mordenkainen’in ağzından yazılmış bu kitapta drowlar ve elfler, cüceler ve duergarlar, githyanki ve githzerai arasındaki tansiyon dolu savaşa yakından bakabileceksiniz. Benim açımdan kitabın en ilgi çekici kısmı ise İblisler ve Şeytanlar arasındaki sonsuz Blood War da bu kitapta bulunacak.

Elbette her yeni Dungeons and Dragons kitabında olduğu gibi oynanabilir birçok yeni sınıf ve ırkın yanında, birçok yeni özellik, yetenek ve canavar oyuncuları bekliyor olacak. Mordenkainen’s Tome of Foes, 29 Mayıs tarihinde raflardaki yerini alacak. 18 Mayıs tarihinde ise özel bir baskıyla, limitli olarak ön siparişten satışa çıkacak.

Daha detaylı bilgi için DnD Beyond kanalında Mike Mearls ile yapılan röportajı izleyebilirsiniz.

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.