Sinema Haberleri

James Cameron, Avatar 4 Filminin Çalışmalarına Başlandığını Duyurdu

D23 Expo etkinliğine Yeni Zelanda’dan görüntülü olarak bağlanan ünlü yönetmen James Cameron, Avatar 4 filminin yapım aşamasına geçildiğini açıkladı. Cameron ayrıca diğer Avatar filmlerinin son durumu hakkında bilgiler verdi.

Avatar The Way of Water‘ın (Avatar 2) post prodüksiyon çalışmaları yürütülürken, Avatar 3 filminin çekimlerine devam edildiğini ve Avatar 4‘e başladıklarını belirten James Cameron, Yeni Zelanda‘daki özel efekt firması Weta Workshop‘tan gelen görüntülerin muhteşem olduğunu söyledi.

Cameron, “İkinci filmi sonunda bitirdiğim için çok heyecanlıyım. Herkesin uzun zamandır beklediğini biliyorum. Bugün bir şeyler göstereceğiz ve bu kadar beklemeye değip değmeyeceğine siz karar verebilirsiniz.” dedi.

İlgili Makaleler

Ünlü yönetmen, devam filmleriyle ilgili açıklamalarından sonra, Na’vi olarak bilinen yaratıkların yemyeşil ve güzel dünyasını sergileyen Avatar: The Way of Water‘dan 3D sahneler gösterdi. Görüntülerde Na’vi‘nin Pandora dünyasında yüzdüğü ve Sigourney Weaver‘ın canlandırdığı Dr. Grace Augustine‘in videosunu izlediği sahneler yer aldı. Ayrıca Pandora‘nın ormanlarındaki mücadeleyi, Zoe Saldana ve Sam Worthington‘ın karakterleri arasındaki bir konuşma ve tartışmayı, Na’viler arasındaki çekişmeler de görüldü.

D23 Expo‘ya katılan ve Avatar: The Way of Water‘da Zoe Saldana ile ebeveyn rolünde bulunan Sam Worthington, ‘aileyi koruma’ temalı devam filmi için, “Aile ile birlikte olmanın ve sevginin, ne kadar önemli olduğunu ve bunun için savaşmaya değer olduğunu anladık.” açıklamasını yaptı.

Avatar: The Way of Water, 16 Aralık 2022‘de vizyona girecek. Avatar 3 filminin çıkış tarihi 20 Aralık 2024, Avatar 4‘ün ise 18 Aralık 2026 olarak belirlendi. Avatar‘ın, uzun süre sinema tarihinin en çok izlenen yapımlarının zirvesinde yer alan ilk filmi ise yeniden düzenlenmiş versiyonu ile 23 Eylül 2022‘de sinemalarda olacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.