Çizgi Roman Haberleri

Marvel Comics, Predator ve Alien’ın Haklarını Aldı

Bilimkurgu klasiklerinden “Predator” ve “Alien”, Marvel Comics‘te boy göstermeye hazırlanırken, Marvel‘ın geliştireceği çizgi roman serilerinden paylaşılan ilk görselleri hayranları heyecanlandırmaya yetti.

Marvel Comics, haklarını satın aldığı “Predator” ve “Alien”ın yeni çizgi roman serilerini geliştirecek. Çizgi roman serilerini duyuran Marvel, Batman çizeri David Finch‘in ilk çizimlerini de paylaştı.

Finch, yeni serilerle ilgili olarak, “Alien ve Predator tüm zamanların en ikonik karakterlerinden ve bu yüzden onları çok seviyorum. Onlar yeniyken çocuk olmak bir şanstı. Bütün filmlerini izledim ve Marvel Evreni‘ne dalışlarını görmek için sabırsızlanıyorum. Resimlerini çizerken yüzümde devasa bir gülümseme vardı” dedi.

İlgili Makaleler

Paylaşılan çizimlerde Xenomorph‘u ve elinde Iron Man‘in kafasını tutan Predator‘u görüyoruz. Predator tanıtımı iki karakterin Marvel Evreni‘ndeki diğer karakterlerle karşılaşacağı anlamına gelmese de akıllarda hemen “Alien Vs. Predator Vs. Avengers” ihtimalleri beliriyor. Bu konuya değinmeyen ancak Alien ve Predator filmlerinde geçecek çizgi romanlarda karakterlerin genişletileceğini duyuran Marvel, farklı crossoverlarla karşımıza çıkacak mı acaba?

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.