Haberler

Man at Arms, Skyrim’in İkonik Miğferini Yaptı

skyrim-helmet

YouTube’un AWE Me kanalı altında yaptığı demircilik çalışmaları ile sağlam bir takipçi kitlesine sahip olan Man at Arms, bu sefer Skyrim‘in ikonik miğferini yaptı.

Bugüne kadar Frostmourne, Longclaw, Blade of Chaos gibi çalışmaları ile fantastik dünyanın kılıçlarını, silahlarını gerçek dünyana kazandıran Man at Arms yeni çalışmasıyla karşımıza çıktı. Bu sefer bir kılıç ya da silah yerine miğfer yaptılar. Hem de Skyrim oyuncularının yakından tanıdığı Dragonborn Demir Miğferini!

skyrim-dragonborn-migfer-gorsel

Elder Scrolls serisinin 2011 yılında yayınlanan oyunu Skyrim, oyuncuları kuzeyin soğuk rüzgarları içerisinde ejderhalara, kötü kalpli reislere, mağaralarda yaşayan vampirlere karşı mücadele etmeye çağırmıştı. O yıldan beridir Skyrim, halen en çok oynanan oyunlar arasında bulunuyor. Skyrim’in oyun kültürüne yaptığı katkıları saymakla bitiremeyiz. Ejder dilinde Fus Ro Da diye bağırmaktan tutun da, dize saplanan ok esprisine kadar espriler de cabası.

Skyrim’in ikonu haline gelen Dragonborn miğferine birçok online alışveriş sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz. Ancak bu miğferler, oyuncak sınıfına girdiği için size tam koruma sağlamayabilir. Man at Arms’daki çılgın demirciler kollarını sıvayarak, bu miğferin birebir kopyasını yaptılar.

Sözü uzatmadan miğferin yapılış sürecini ve sonrasını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.